Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт

КОД ТОВАРУ: 134670
  • Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт
Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт
Тип: кілочки. Вид: для намету або тенту. Розмір 1 шт: 18х7,5 см. Комплектація: 1 шт. Особливості: для установки тенту або намети; спіральні наконечники; зручна рукоятка; міцні матеріали; тривалий термін служби.
Mountain Outdoor
КУПИТИ
ЦІНА:
114 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
CNLT6
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт призначений для установки наметів і тентів на грунті. Завдяки спіралеподібні наконечнику дане пристосування легко входить в землю. Верхній край виконаний у вигляді рукоятки, зручно лягає в долоню, не має гострих кутів.

особливості:
- для установки тенту або намети;
- спіральний наконечник;
- зручна рукоятка;
- міцні матеріали;
- тривалий термін служби.

Характеристики:
Тип: кілочки;
Вид: для намету або тенту;
Розмір 1 шт: 18х7,5 см;
Комплектація: 1 шт.

Виробник: Mountain Outdoor (Польща).
Mountain Outdoor - є виробником продукції, яка користується попитом у багатьох країнах. Висококласні товари для цінителів активного відпочинку і різних видів туризму користуються популярністю завдяки відмінній якості, дизайну і довговічності, а головне зручності в застосуванні.


Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт купити за вигідною ціною 114 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для палаток и тентов таких виробників, як наприклад: Mountain Outdoor в магазині terrasport.ua
Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для наметів і тентів

Давно мрієте зайнятися спортом? Кілочок для намету Mountain Outdoor CNLT6 1 шт буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для наметів і тентів » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для наметів і тентів здивує Вас своєю якістю. Набір дуг High Peak Fiberglass Repair Kit, 7.9 мм (SN928512) , Набір дуг High Peak Fiberglass Repair Kit, 7.9 мм (SN928512) і Набір дуг High Peak Fiberglass Repair Kit, 7.9 мм (SN928512) від знаменитих світових виробників 4407 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для наметів і тентів . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для наметів і тентів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн