Кільце для пілатесу Diadora

КОД ТОВАРУ: 76216
  • Кільце для пілатесу Diadora
  • Кільце для пілатесу Diadora - Фото №2
Кільце для пілатесу Diadora
Особливості кільця: універсальний тренажер, для зміцнення декількох груп м'язів, зручне, ергономічне, ефективне. Матеріал: фіберглас, неопрен, ЕВА (етиленвінілацетат). Діаметр: 38 см.
Diadora
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
425 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Пластик
АРТИКУЛ
A-1663EG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кільце для пілатесу Diadora - універсальний тренажер, за допомогою якого в домашніх умовах можна зміцнити м'язи преса, таза, нижньої частини спини, ніг і сідниць, а також підкоригувати форму грудей.
Кільце для пілатесу Diadora підходить для користувачів з будь-яким рівнем підготовки, так як дозволяє легко контролювати навантаження. Можливість травм в процесі тренування з кільцем зведена до мінімуму. Ефективність вправ з кільцем значно збільшується, якщо ви виконуєте їх усвідомлено, зосереджуючись на тих чи інших м'язах. Регулярні тренування, що проводяться за допомогою цього кільця, значно підкоригують вашу фігуру, підкачають всі м'язи і неодмінно покращать настрій.

Особливості кільця:
- універсальний тренажер;
- для зміцнення декількох груп м'язів;
- зручне;
- ергономічне;
- ефективне.


Кільце для пілатесу Diadora - універсальний тренажер для зміцнення м'язів!

Характеристики:
Матеріал: фіберглас, неопрен, ЕВА (етиленвінілацетат).
Діаметр: 38 см.


Виробник: Diadora (Італія).
Компанія з'явилася на ринку в 2006 році. Вона спеціалізується на виробництві спортивного обладнання для будинку. Що випускаються компанією тренажери відрізняються надійністю, сучасним дизайном і високими технічними характеристиками. Тренажери зроблені з урахуванням комфортного застосування в домашніх умовах.


Кільце для пілатесу Diadora купити за вигідною ціною 425 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кольца для пилатеса таких торгових марок, як наприклад: Diadora в електронному каталозі Терраспорт
Кільце для пілатесу Diadora Кільце для пілатесу Diadora - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кільце для пілатесу Diadora"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кільця для пілатесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Кільце для пілатесу Diadora буде Вашим першим кроком. В « Кільця для пілатесу » є все, що необхідно спортсмену. Кільця для пілатесу здивує Вас своєю якістю. Колесо-кільце для йоги Pro Supra FI-5110 Yoga Wheel зелений-фіолетовий , Колесо-кільце для йоги Pro Supra FI-5110 Yoga Wheel зелений-фіолетовий і Колесо-кільце для йоги Pro Supra FI-5110 Yoga Wheel зелений-фіолетовий від знаменитих світових виробників 3859 Ви знайдете в нашому розділі Кільця для пілатесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кільця для пілатесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн