Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С

КОД ТОВАРУ: 247511
  • Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С
Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С
Тип: ручний тренажер; Матеріал: поліпропілен; Діаметр: 33 см; Вага: 740 г; Колір фіолетовий.
Live Up
КУПИТИ
498 грн
ЦІНА: 354 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Матеріал
Пластик
АРТИКУЛ
LS3167C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С відноситься до універсальних ручним тренажерів, за допомогою яких можна проводити ефективні тренування, як в тренажерних залах, студіях групових програм, так і в домашніх умовах. Під час занять з кільцем для пілатесу тренуються різні групи м'язів по всьому тілу. Поліпшується фізична форма і витривалість рук, спини, преса, внутрішньої і задньої поверхонь стегон. Саме кільце для пілатесу виготовлено з міцного поліпропілену, з боків розташовані дві опори з поролоновими фіксаторами, з їх допомогою виконується ряд вправ, де потрібна надійна фіксація і динаміка. Кільце має універсальний діаметр в 33 сантиметри, і досить велику вагу в 740 грам.


особливості:

  • довговічність;
  • поролонові фіксатори;
  • підходить для користувачів з будь-яким рівнем підготовки;
  • регулярні тренування, що проводяться за допомогою цього кільця, значно підкоригують фігуру, підкачають всі м'язи і поліпшать настрій.


Характеристики:
Тип:
ручний тренажер;
Матеріал: поліпропілен;
Діаметр: 33 см;
Вага: 740 г;
Колір: фіолетовий.

.

Виробник: LiveUp (Китай).
Торгова марка LiveUp була зареєстрована в Китаї в 2004 році. Незважаючи на нетривалий період перебування на ринку зарекомендувала себе як надійного виробника якісних аксесуарів для спорту. У торговельній лінійці компанії представлено безліч різних товарів, серед них балансувальні сфери, скакалки, степ платформи, еспандери, різноманітні обважнювачі і безліч інших товарів.



Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С вибрати за доступною вартості 354 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Кольца для пилатеса таких брендів, як наприклад: Live Up в каталозі магазина Terrasport
Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кільця для пілатесу

Давно хотіли зайнятися спортом? Кільце для пілатесу LiveUp Pilate Ring LS3167С - це Ваш перший крок. В « Кільця для пілатесу » є все, що знадобиться спортсмену. Кільця для пілатесу здивує Вас своєю оригінальністю. Кольцо для пилатеса Sveltus фиолетовое (SLTS-1930) , Кольцо для пилатеса Sveltus фиолетовое (SLTS-1930) і Кольцо для пилатеса Sveltus фиолетовое (SLTS-1930) від кращих світових виробників 3859 Ви можете знайти в нашій категорії Кільця для пілатесу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Кільця для пілатесу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн