Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887

КОД ТОВАРУ: 79729
  • Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887
Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887
Особливості колеса: одинарне, призначене для силового тренінгу, просте у використанні, ефективний тренажер, малогабаритний, зручні ручки, колесо не дряпає поверхню підлоги. Матеріал: поліамід, гума. Матеріал покриття ручок: гума. Діаметр колеса: 12,5 см. Колір: чорний.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид (кількість коліс)
Одинарний
Технологія повернення
Немає
АРТИКУЛ
FI-3887
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887 призначений для ефективного силового тренінгу в домашніх умовах. Займаючись на ньому регулярно, ви значно поліпшите рельєф черевних м'язів, а також забезпечите навантаження м'язам ніг, рук, стегон і плечей. Ручки тренажера покриті гумою, що робить їх нескользкими і дуже зручними для надійного хвата.
Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887 ідеально підходить для всіх, хто звик займатися своїм здоров'ям самостійно. Маючи такий простий і надійний тренажер будинку, ви зможете завжди підтримувати хорошу фізичну форму. Колесо тренажера не ковзає і не дряпає поверхню підлоги. До переваг колеса-триммера відноситься також його малогабаритність.

Особливості колеса:
- універсальний тренажер;
- призначений для силового тренінгу;
- простий у використанні;
- ефективний;
- малогабаритний;
- зручні ручки;
- колесо не дряпає поверхню підлоги.

Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887 - ефективний домашній тренажер!

Характеристики:
Матеріал: поліамід, гума.
Матеріал покриття ручок: гума.
Діаметр колеса: 12,5 см.
Колір: чорний.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).

Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.


Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ролики для пресса таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в онлайн каталозі Терра Спорт
Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ролики для преса

Давно планували зайнятися фігурою? Колесо-триммер одинарне Pro Supra FI-3887 допоможе на шляху до мети. В « Ролики для преса » є все, що необхідно спортсмену. Ролики для преса обрадує Вас високою якістю. Колесо для пресу подвійне 4yourhealth 0163 Ab Wheel (4YH_0163_Blue) , Колесо для пресу подвійне 4yourhealth 0163 Ab Wheel (4YH_0163_Blue) і Колесо для пресу подвійне 4yourhealth 0163 Ab Wheel (4YH_0163_Blue) від топових світових брендів 97 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ролики для преса . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ролики для преса . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн