Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas

КОД ТОВАРУ: 65780
  • Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas
Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas
Особливості ролика: для зміцнення м'язів преса, товсті рифлені ручки, наявність спеціальних підшипників, плавний рух коліс, універсальний спортивний снаряд. Допустима вага користувача: 150 кг.
Adidas
КУПИТИ
ЦІНА:
759 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 101 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид (кількість коліс)
Одинарний
Технологія повернення
Немає
АРТИКУЛ
ADAC-11404
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas використовуються вже протягом багатьох років як один з найефективніших спортивних снарядів для зміцнення м'язів черевного преса. Ролик здатний впливати не тільки на м'язи живота, але і на інші м'язи тіла. Хоча саме сильна напруга припадає на м'язи преса і спини,   невелике навантаження виявляється також на м'язи рук і ніг. Цього ефекту буде цілком достатньо, щоб все тіло через час стало виглядати більш привабливим і струнким.

Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas відрізняється високою якістю і зручністю. Товсті рифлені ручки колеса не тиснуть і не врізаються в руки. Колесо з легкістю витримує 150 кг ваги. Два спеціальних підшипника забезпечать його плавне пересування. Завдяки структурі колеса, його можна використовувати на будь-якій поверхні.

Особливості ролика:
- для зміцнення м'язів преса;
- товсті рифлені ручки;
- наявність спеціальних підшипників;
- плавний рух коліс;
- універсальний спортивний снаряд.

Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas - для зміцнення всіх м'язів!

Характеристики:
Універсальний спортивний снаряд.
Допустима вага користувача:
150 кг.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas купити за вигідною ціною 759 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ролики для пресса таких виробників, як наприклад: Adidas в магазині terrasport.ua
Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ролики для преса

Давно мрієте зайнятися спортом? Ролик одинарний для преса Ab Wheel Adidas буде Вашим першим кроком. В « Ролики для преса » є все, що необхідно спортсмену. Ролики для преса здивує Вас своєю якістю. Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe , Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe і Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe від знаменитих світових виробників 97 Ви знайдете в нашому розділі Ролики для преса . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ролики для преса . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн