Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B

КОД ТОВАРУ: 78860
  • Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B
Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B
Особливості колеса: комплектується невеликим килимком, для силового тренінгу в домашніх умовах, для тренування м'язів живота, тренування ефективні для тонусу м'язів ніг / рук / стегон / плечей, зручні ручки, максимальний ефект в процесі тренування, простий у використанні, спеціальне покриття поверхні колеса, не ковзає, не дряпає поверхню підлоги, ергономічний. Матеріал: метал, гума, пластик. Матеріал покриття ручки: неопрен. Діаметр колеса: 18 см. Комплектується невеликим килимком.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
152 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 20 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид (кількість коліс)
Подвійний
Технологія повернення
Немає
АРТИКУЛ
1605-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B відноситься до універсальних домашнім тренажерів, здатним замінити походи в спортивний зал. Регулярні заняття на цьому тренажері матимуть значний ефект для вашого тіла - неодмінно покращиться рельєф черевного преса, підвищиться тонус м'язів рук, ніг, стегон і плечей. А зручні ручки зроблять заняття максимально комфортними.


Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B не ковзає і не дряпає поверхню підлоги, так як його колеса покриті спеціальною гумою. Цей недорогий, ефектний, малогабаритний тренажер допоможе вам досягти хороший фізичної форми в домашніх умовах.


Особливості колеса:
- для силового тренінгу в домашніх умовах;
- для тренування м'язів живота;
- тренування ефективні для тонусу м'язів ніг / рук / стегон / плечей;
- зручні ручки;
- максимальний ефект в процесі тренування;
- простий у використанні;
- спеціальне покриття поверхні колеса;
- не ковзає;
- не дряпає поверхню підлоги;
- ергономічний.


Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B - для ефективних занять в домашніх умовах!

Характеристики:
Матеріал: метал, гума, пластик.
Матеріал покриття ручки: неопрен.
Діаметр колеса: 18 см.
Комплектується невеликим килимком.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).

Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.


Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B купити за вигідною ціною 152 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ролики для пресса таких виробників, як наприклад: Pro Supra в магазині terrasport.ua
Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ролики для преса

Давно мрієте зайнятися спортом? Колесо-триммер подвійне, з килимком Pro Supra 1605-B буде Вашим першим кроком. В « Ролики для преса » є все, що необхідно спортсмену. Ролики для преса здивує Вас своєю якістю. Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe , Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe і Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel Deluxe від знаменитих світових виробників 97 Ви знайдете в нашому розділі Ролики для преса . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ролики для преса . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн