Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige)

КОД ТОВАРУ: 362478
  • Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige)
  • Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige) - Фото №2
Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige)
ОПМС
PowerPlay
КУПИТИ
381 грн
ЦІНА: 302 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
Розмір
5 см х 5 м
Тип
Тейп
АРТИКУЛ
PP_4315_Beige
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кінезіологічна стрічка 4315 PowerPlay може стати порятунком для професійних спортсменів і активних людей, які страждають від болю і дискомфорту після інтенсивних тренувань.

При правильному нанесенні стрічки вона добре працює для зняття і профілактики болю і зменшення хворобливості і набряклості.

Це чудове знеболювання і дозволяє підтримувати активний спосіб життя.

Як це працює?

Тейпування допомагає зменшити тиск в тканинах, підтримує м'язи і суглоби. Дослідження показують, що це допомагає швидше одужати від болю

Відмінна підтримка - тейп забезпечує непомітну, але надійну підтримку суглобів під час довгих навантажень або тренувань.

Атлетична Кінезіологічна стрічка відмінно підходить для розробки при відновленні, не обмежуючи діапазон рухів. Фізіотерапевти рекомендують його для підтримки стабільності суглобів і швидкого відновлення.

Стрічка для фізіотерапії добре тримається на днях навіть при носінні під одягом або під час інтенсивного руху.

Наша стрічка для бігу не вимагає щоденного повторного нанесення, тому ви заощадите гроші.
Дихаючий, тонкий і легкий матеріал дуже простий у використанні і не викликає роздратування шкіри під час його носіння або зняття. Тейп довго тримається і не зношується.

Тейп був розроблений, щоб витримати сильне потовиділення. Наша кінетична стрічка буде захищати, поки ви не будете готові її зняти.

При регулярному використанні наші стрічки стануть регулярною частиною вашого активного способу життя.

Ідеально підходить як для професійних спортсменів так і для початківців

Кінезіотейпування може допомогти пацієнтам, що страждають від болю в: ліктьових суглобах, плечах, колінах, шиї, попереку.

Ефективний кінезіотейп також проти набряклості ніг і гематомах. В цілому ефективне тейпування показано пацієнтам з діагностованим: стеоартрозом, хворобою Бехтерева (анкілозуючий спондилоартрит), синдромом грушоподібіх м'язів, плечолопатковий періартрит, епікондиліт, п'яткова шпора, тунельним синдромом (синдром карпального каналу), підвивихами надколінка, остеохондрозом.

Згідно показів, кінезіотейп може бути накладено на: хребет (в шийному, грудному, поперековому або попереково-крижового відділу)

на суглоби (від лучезапястного, плечового і ліктьового - до колінного і гомілковостопного) кисті і стопи; м'язові тканини в районі плечей, передпліч, стегон і гомілок.

Кінезіотейпування - ефективний метод, що забезпечує фіксацію м'язів, сухожиль і суглобів, зменшити больові відчуття, знизити ймовірність травмування.

Кінезіотейп сприяє зменшенню больових відчуттів, згасання запальних процесів, розслабленню затиснутих і перенапружених м'язів, більш активному природному процесу відновлення м'язової тканини.

Клейова основа - стійка і не викликає алергічних реакцій.

Застосування і запобіжні заходи:

  • Перед застосуванням знежирте шкіру;
  • Використовуйте тейп зі слабким натягом;
  • Після наклеювання ретельно розітріть тейп - клей активується від тепла;
  • При видаленні тягніть тейп у напрямку росту волосся;
  • При появі ознак подразнення відразу ж видаліть тейп і проконсультуйтеся з лікарем.


Протипоказання:

• Відкриті рани • Шкірні захворювання • Ранній дитячий вік, коли немає зворотного зв'язку

Розмір: 5 см х 5 м.
Комплект: 1 рулон.


Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige) купити за вигідною ціною 302 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивная медицина таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige) Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивна медицина

Давно мрієте зайнятися спортом? Тейп кінезіологічні PowerPlay (PP_4315_Beige) буде Вашим першим кроком. В « Спортивна медицина » є все, що необхідно спортсмену. Спортивна медицина здивує Вас своєю якістю. Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій , Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій і Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій від знаменитих світових виробників 5213 Ви знайдете в нашому розділі Спортивна медицина . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивна медицина . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн