Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White)

КОД ТОВАРУ: 480142
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White)
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №2
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №3
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №4
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №5
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №6
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №7
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №8
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №9
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №10
Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White)
Продукт призначений для лікування травм і зняття болю, зменшення запалення, гематом і лімфедеми. Крім того, він підтримує функціонування м'язів і захищає їх від перенапруги або травм, а також стабілізує суглоби. ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКЦІЇ: Стрічка намотується в рулон. Розміри: 5 см х 5 м. Може використовуватися професійними спортсменами та аматорами, а також в ортопедії та реабілітації. Розширюється у двох напрямках до 170%. За вагою і товщиною тейп схожий на людську шкіру, він дихаючий і водонепроникний. Не викликає алергії та подразнення шкіри. Легко ріжеться. Без латексу. Матеріал: еластична тканина, гіпоалергенний акриловий клей Білий колір Кінезіотейп завдяки своїй структурі має схожі фізичні властивості зі шкірою людини, тому не сковує рухів, є гнучкими та схильними до розтягування. Водостійкість і акриловий клей дозволяють їм залишатися на шкірі до декількох тижнів. Тейп легко використовувати для всіх чотирьох найпопулярніших методів кінезіотейпування (у формі літери «І», «У», «Х», «Віяло»). Ця стрічка ідеально підходить для використання на всіх ділянках тіла.
4yourhealth
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape бежевий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_Beige)
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape блакитний, 5 см х 5 м (4YH_Tape_Blue)
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White)
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape рожевий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_Pink)
  • Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape чорний, 5 см х 5 м (4YH_Tape_Black)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
293 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
4YH_Tape_White
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Продукт призначений для лікування травм і зняття болю, зменшення запалення, гематом і лімфедеми. Крім того, він підтримує функціонування м'язів і захищає їх від перенапруги або травм, а також стабілізує суглоби.


ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКЦІЇ: Стрічка намотується в рулон. Розміри: 5 см х 5 м. Може використовуватися професійними спортсменами та аматорами, а також в ортопедії та реабілітації. Розширюється у двох напрямках до 170%. За вагою і товщиною тейп схожий на людську шкіру, він дихаючий і водонепроникний. Не викликає алергії та подразнення шкіри. Легко ріжеться. Без латексу. Матеріал: еластична тканина, гіпоалергенний акриловий клей. Білий колір. Кінезіотейп завдяки своїй структурі має схожі фізичні властивості зі шкірою людини, тому не сковує рухів, є гнучкими та схильними до розтягування. Водостійкість і акриловий клей дозволяють їм залишатися на шкірі до декількох тижнів. Тейп легко використовувати для всіх чотирьох найпопулярніших методів кінезіотейпування (у формі літери «І», «У», «Х», «Віяло»). Ця стрічка ідеально підходить для використання на всіх ділянках тіла.


Характеристики:

  • Колір: білий
  • Розмір: 5 см х 5 м

Виробник: 4yourhealth (Польща)



Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) підібрати і купити за реальною ціною 293 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивная медицина таких торгових марок, як наприклад: 4yourhealth в електронному магазині Terra Sport
Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №2 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №3 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №4 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №5 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №6 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №7 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №8 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №9 Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивна медицина

Давно хочете зайнятися фігурою? Кінезіологічний тейп 4yourhealth Kinesio Tape білий, 5 см х 5 м (4YH_Tape_White) допоможе почати легко. В « Спортивна медицина » є все, що Вам знадобиться. Спортивна медицина обрадує Вас своєю надійністю. Замороження спортивна Alivio 400 мл , Замороження спортивна Alivio 400 мл і Замороження спортивна Alivio 400 мл від кращих світових постачальників 5213 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивна медицина . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивна медицина . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн