Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова

КОД ТОВАРУ: 97479
  • Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова
Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова
Призначення: захист носа під час тренувань на воді. Матеріал: полікарбонат, силікон. Кількість в комплекті: 1 шт. Колір: салатовий.
Arena
  • Клипса Arena Strap Nose Clip Pro прозрачная
  • Клипса Arena Strap Nose Clip Pro салатовая
  • Клипса Arena Strap Nose Clip Pro черная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
295 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
95212-65
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Arena Strap Nose Clip Pro - кліпса для носа на шнурку, яка служить захистом від води. Даний затискач виготовлений з полікарбонату і силікону. Володіючи ексклюзивним і ергономічним дизайном, кліпса Strap Nose Clip Pro запобігає проникненню в ніздрі хлорованої води, тим самим захищаючи користувача від потрапляння її в ніс і неприємного відчуття печіння.

Arena Strap Nose Clip Pro володіє пластиковою рамою, яка може приймати індивідуальну форму носа. Під цією рамою розміщений м'який килимок, яка захищає ніс від травм і передавливания. До даної кліпсі кріпиться силіконовий ремінець, завдяки якому вона не загубиться, при цьому залишає руки вільними при знятті кліпси з носа під час плавання.

Особливості кліпси:
- захист носа;
- полікарбонат і силікон;
- пластикова рама;
- приймає форму носа користувача;
- м'який килимок під пластиковою рамою;
- наявність ремінця.

Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова - плавання, як стиль життя!

Характеристики:
Призначення: захист носа під час тренувань на воді;
Матеріал: полікарбонат, силікон;
Кількість в комплекті: 1 шт;
Колір: салатовий.

Виробник: Arena (Німеччина).
ТМ Arena виробляє спортивний одяг для плавання з 1973 року. Починав компанію Дасслер, як напрямок своєї фірми Adidas, але потім Arena була викуплена італійцями. На першому Чемпіонаті Світу, торгова марка Arena вперше представила плавки для чоловіків Skinfit, які облягали тіло, як друга шкіра, а їх вага становила всього 18 гр. Це був технологічний прорив у сфері плавального спорту. У 1976 році була зібрана міжнародна команда компанії, в яку увійшли спортсмени-чемпіони. Спортсмени, які брали марку Arena принесли безлічі нагород і побили багато рекордів. А в 2000 році був здійснений ще один прорив: Arena представила ультралегкий матеріал з наднизьким коефіцієнтом тертя - Powerskin.


Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова підібрати і замовити по які завищеною вартістю 295 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для плавания таких торгових марок, як наприклад: Arena в онлайн каталозі Терра Спорт
Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Кліпса Arena Strap Nose Clip Pro салатова допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для плавання обрадує Вас високою якістю. Колобашка для плавання Zoggs Pull Buoy чорно-помаранчева (ZG-311640) , Колобашка для плавання Zoggs Pull Buoy чорно-помаранчева (ZG-311640) і Колобашка для плавання Zoggs Pull Buoy чорно-помаранчева (ZG-311640) від топових світових брендів 513 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для плавання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн