Каталка Bino "Божа корівка" 81666

КОД ТОВАРУ: 154536
  • Каталка Bino "Божа корівка" 81666
Каталка Bino
Тип: каталка. Матеріал: дерево. Довжина палиці: 55 см. Розмір каталки: 7x7x35 см. Особливості: для дітей від одного року; у вигляді яскравої сонечка на спіралі; екологічний і нешкідливий матеріал; якісно оброблене дерево; зручна ручка.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
438 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
81666
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каталка Bino "Божа корівка" 81666 - зачарує вашого малюка своїм яскравим виглядом і крутиться сонечком по спіралі. Каталочки дуже подобаються крихітка, захоплює процес штовхання перед собою якогось предмета, а, особливо, якщо при цьому ще щось гуркоче і обертається. В процесі гри відбувається становлення логічного мислення дитини, його аналітичних здібностей, розвиток уваги і слуху.

особливості:
- для дітей від одного року;
- у вигляді яскравої сонечка на спіралі;
- екологічний і нешкідливий матеріал;
- якісно оброблене дерево;
- зручна ручка.

Характеристики:
Тип:
каталка;
Матеріал: дерево;
Розмір каталки: 12x6x54 см.

Виробник: Bino (Німеччина).
Німецька якість товарів Bino вражає і радує вже багато років українських покупців. Продукція спрямована на допомогу у всебічному розвитку дітей за допомогою гри. Номенклатура товарів, що випускаються велика, кожен знайде щось особливе для своєї дитини.

Каталка Bino "Божа корівка" 81666 купити за вигідною ціною 438 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детский транспорт таких торгових марок, як наприклад: Bino в електронному каталозі Терраспорт
Каталка Bino "Божа корівка" 81666

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каталка Bino "Божа корівка" 81666"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячий транспорт

Давно мрієте зайнятися спортом? Каталка Bino "Божа корівка" 81666 буде Вашим першим кроком. В « Дитячий транспорт » є все, що необхідно спортсмену. Дитячий транспорт здивує Вас своєю якістю. Скейтборд Спортивна Колекція Night new , Скейтборд Спортивна Колекція Night new і Скейтборд Спортивна Колекція Night new від знаменитих світових виробників 1176 Ви знайдете в нашому розділі Дитячий транспорт . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячий транспорт . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн