Рукавички Спортивні Joerex 0605

КОД ТОВАРУ: 80
  • Рукавички Спортивні Joerex 0605
Рукавички Спортивні Joerex 0605
Спортивні рукавички JOEREX підходять для різних видів спорту та відпочинку, таких як катання на велосипеді, теніс, фітнес, спортзал, гольф і т.д. Захищають шкіру і перешкоджають ковзанню руки при хваті.
Joerex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
135 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
S, M, L
Належність
Унісекс
Призначення
Спортивні
АРТИКУЛ
0605
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні рукавички JOEREX підходять для різних видів спорту та відпочинку, таких як катання на велосипеді, теніс, фітнес, спортзал, гольф і т.д. Захищають шкіру і перешкоджають ковзанню руки при хваті.


Виконано з пружного матеріалу, мають високий ступінь еластичності і розтяжності, що робить їх комфортними і зносостійкими. Накладки на критично важливих частинах руки.


Матеріал: свиняча шкіра, поліестер.
Розміри: S, M, L. Підібрати розмір

Кольори: чорний, сірий, червоний, синій.

Виробник: Joerex (Джорекс).
 

Продукція японських спортивних брендів Mesuca і Joerex (Джорекс) продається більш ніж в 65 країнах світу і дуже популярна в країнах Азіатського регіону. На виробничих потужностях корпорації розміщують свої замовлення такі всесвітньо відомі фірми як Mitrе, Roces, Reebok, Wilson, Spalding, Fila, Yonex і інші.

Спортінвентар Joerex схвалений провідними міжнародними спортивними федераціями: FIBA (баскетбол), FIFA (футбол), FIVB (волейбол), IBF (бадмінтон), ITTF (настільний теніс).


Вся продукція Mesuca-Joerex виділяється на ринку високою якістю і модним дизайном при порівняно невисокій ціні.

 


Рукавички Спортивні Joerex 0605 купити за вигідною ціною 135 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Перчатки для фитнеса таких виробників, як наприклад: Joerex в магазині terrasport.ua
Рукавички Спортивні Joerex 0605

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички Спортивні Joerex 0605"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички Спортивні Joerex 0605 буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Рукавички для фітнесу MadMax MFG-820 MTi82 Black/Cool grey (MFG-820) M , Рукавички для фітнесу MadMax MFG-820 MTi82 Black/Cool grey (MFG-820) M і Рукавички для фітнесу MadMax MFG-820 MTi82 Black/Cool grey (MFG-820) M від знаменитих світових виробників 1369 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн