Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу"

КОД ТОВАРУ: 154242
  • Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу"
  • Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" - Фото №2
  • Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" - Фото №3
Сортер- лабіринт звуковий Battat
Тип: Сотер-лабіринт; Матеріал: пластик; Розмір: 5.3 х 15.3 х 20.7 см; Вік: від 6 місяців; Колір: різнокольоровий. Особливості: набір для дітей від 6 місяців; Сотер-лабіринт; 3 різнокольорові сови; звуковий супровід.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
536 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
BX1384Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" - це прекрасний ігровий набір для дітей віком від 6-ти років. Набір являє собою лабіринт з намистинками, які добре розвивають дрібну моторику, органи чуття та уяву. На кришки лабіринту сидять три різнокольорові фігурки-сов, які повільно спускаються, видаючи м'які забавні звуки. Іграшка виконана з міцного пластику, і її можна катати по підлозі.

особливості:

- набір для дітей від 6 місяців;

- сортер- лабіринт;

- 3 різнокольорові сови;

- звуковий супровід.

Характеристики:

Тип: Сотер-лабіринт;

Матеріал: пластик;

Розмір: 5.3 х 15.3 х 20.7 см;

Вік: від 6 місяців;

Колір: різнокольоровий.


Виробник: Battat   (США).
Battat - це американський бренд, який спеціалізується на розробці і виробництві дитячих іграшок високої якості за доступними цінами. Не дивлячись на те, що товари для дітей виробляються в Китаї, американські фахівці проводять аудит на фабриках, щоб переконатися в тому, що все відповідає нормам і стандартам. Матеріали, які використовуються для іграшок, повністю безпечні для малюків. Battat піклується не тільки про дизайн свіх іграшок, а також особливу увагу приділяє здоров'ю дітей.


Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" підібрати і купити за реальною ціною 536 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Battat в електронному магазині Terra Sport
Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" - Фото №2 Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу""

Переваги: корпус из крепкого пластика - не бьется (ребенок иногда его "роняет" =) )
Недоліки: нет
Коментар: Нам такой сортер подарила крестная - ребенок в восторге от звуков, которые издают совушки во время спуска. Также любит просто дуть в фигурки, чтобы они пищали ))
28 Февраля 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Оля
Нам такой сортер подарила крестная - ребенок в восторге от звуков, которые издают совушки во время спуска. Также любит просто дуть в фигурки, чтобы они пищали ))
28 Февраля 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно хочете зайнятися фігурою? Сортер- лабіринт звуковий Battat "Совушка Угу-гу" допоможе почати легко. В « Розвиваючі іграшки » є все, що Вам знадобиться. Розвиваючі іграшки обрадує Вас своєю надійністю. Іграшка розвиваюча Левеня "Собака Акробат" LA-1 , Іграшка розвиваюча Левеня "Собака Акробат" LA-1 і Іграшка розвиваюча Левеня "Собака Акробат" LA-1 від кращих світових постачальників 2001 Ви зможете знайти в нашій лінійці Розвиваючі іграшки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн