Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185

КОД ТОВАРУ: 152881
  • Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185
Набір ігровий HGL Серія В
Тип тварин: дракони. Вік дитини: 3+. Матеріал: ПВХ. Особливості: Реалістичний вигляд. Цілісні фігурки. Безпечні матеріали. Хороша промальовування деталей.
HGL
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SV12185
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Чарівні Дракони HGL Серія В - набір з трьох фігурок драконів. Дракони виглядають реалістично, це цілісні фігурки, які не ламаються згодом. Дракони виготовлені з безпечних і якісних матеріалів, покриті надійної фарбою, що не облазить з фігурок. У драконах немає дрібних деталей, все фігурки промальовані до дрібниць, видно луску на драконах. Всі серії відрізняються між собою і фігурки не повторюються.

особливості:

·          Реалістичний вигляд;

·          Цілісні фігурки;

·          Безпечні матеріали;

·         Хороша промальовування деталей.

Характеристики:

  Тип тварин: дракони;

  Вік дитини: 3 +;

  Матеріал: ПВХ.

Виробник: HGL (Китай).

Виробник займається розробкою різних іграшок для дітей. Всі матеріали якісні і відповідають світовим стандартам. Всі товари безпечні і прослужать довго, вони зручні і компактні.


Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185 вибрати за доступною вартості 325 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Игровые наборы для детей таких брендів, як наприклад: HGL в каталозі магазина Terrasport
Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір ігровий HGL Серія В "Чарівні Дракони" SV12185 - це Ваш перший крок. В « Ігрові набори для дітей » є все, що знадобиться спортсмену. Ігрові набори для дітей здивує Вас своєю оригінальністю. Набір ігровий Battat "Морські Камінці" , Набір ігровий Battat "Морські Камінці" і Набір ігровий Battat "Морські Камінці" від кращих світових виробників 2286 Ви можете знайти в нашій категорії Ігрові набори для дітей . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ігрові набори для дітей . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн