Гра настільна Пінгвіни на льоду

КОД ТОВАРУ: 253603
  • Гра настільна Пінгвіни на льоду
  • Гра настільна Пінгвіни на льоду - Фото №2
Гра настільна Пінгвіни на льоду
Smart Games
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
554 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Головоломки
Вік
від 6 років
Комплектація
Ігрове поле; 6 частин для гри; Книжка із завданнями.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
24 х 24 х 6
АРТИКУЛ
HBG-253603
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Добре знайома гра в новій коробці! П'ятеро пінгвінів опинилися на слизькому крижаному полі. Крижані брили рухаються і скриплять, а пінгвіни ковзають у всіх напрямках. Вам необхідно зробити так, щоб лід щільно з'єднався на ігровому полі і пінгвіни виявилися на відповідних місцях. Спробуйте! Ви маєте 5 унікальних крижинок - пентоміно, форму яких можна легко змінити. Правила гри пропонують вам кожен раз подвійне завдання: знайти місце для кожної крижинки і її форму! Як грати: Виберіть завдання в буклеті. Розмістіть 5 деталей на ігровому полі так, щоб пінгвіни зайняли місця згідно з завданням. Пам'ятайте, що форму всіх деталей можна міняти. Існує тільки одне правильне рішення кожного завдання. Стимулює такі когнітивні навички: просторова уява, планування, вирішення проблем, концентрацію, логіку.

Гра настільна Пінгвіни на льоду купити по реально виправданою вартості 554 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Разные таких брендів, як наприклад: Smart Games в інтернет каталозі Терраспорт
Гра настільна Пінгвіни на льоду Гра настільна Пінгвіни на льоду - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Пінгвіни на льоду"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гра настільна Пінгвіни на льоду допоможе досягти мети. В « Різні » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Різні порадує Вас високою якістю. Гра настільна Ерудит-Еліт , Гра настільна Ерудит-Еліт і Гра настільна Ерудит-Еліт від кращих світових брендів 460 Ви побачите в нашій категорії Різні . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Різні . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн