Гра настільна Пан Будинок

КОД ТОВАРУ: 253650
  • Гра настільна Пан Будинок
  • Гра настільна Пан Будинок - Фото №2
Гра настільна Пан Будинок
Granna
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
706 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 94 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Економічні
Вік
від 10 років
Комплектація
Двостороння ігрове поле, 40 дахів, 40 стін, 12 дверей, 24 вікна, 16 димових труб, 15 карток привілеїв, 28 карток будівельників, 12 карт кредиту, 1 маркер раундів, 4 двосторонніх поля гравців, 20 фішок руху (по 5 шт. 4 -х кольорів), 4 жетони документації, 25 елементів дерева, 25 елементів металу, 20 елементів цегли, 20 елементів цементу, 12 фішок гравців (по 3 кожного кольору), 6 цінників, 20 жетонів монет, Лист з наклейками.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
37 x 25.5 x 6
АРТИКУЛ
HBG-253650
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Хто не замислювався про будівництво власного будинку? Тепер можна не тільки мріяти, а й побудувати гарний і великий будинок в грі Granna "Mr. House" Пан Будинок - це економічна гра, в якій кожен намагається побудувати найдорожчий будинок. Гравці повинні купити будівельні матеріали, найняти робітників і придбати необхідну документацію. Вам доведеться кілька разів об'їхати місто в пошуках всього необхідного, тобто зіграти 6 раундів. В кінці гри гравці перевіряють скільки коштують їхні будинки. Людина, який побудував найдорожчий будинок, перемагає. Гра має два варіанти: Базовий і Експерт. Ми пропонуємо вам почати грати з базового варіанту, і тільки після декількох ігор радимо ознайомитися з більш складним варіантом. Він значно розширює можливості і призначений для досвідчених гравців.

Гра настільна Пан Будинок купити за вигідною ціною 706 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Разные таких виробників, як наприклад: Granna в магазині terrasport.ua
Гра настільна Пан Будинок Гра настільна Пан Будинок - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Пан Будинок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Пан Будинок буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Антивірус Мутація , Гра настільна Антивірус Мутація і Гра настільна Антивірус Мутація від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн