Гра настільна Кодові Імена. дует

КОД ТОВАРУ: 253288
  • Гра настільна Кодові Імена. дует
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №2
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №3
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №4
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №5
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №6
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №7
  • Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №8
Гра настільна Кодові Імена. дует
GaGa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
652 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Розважальні
Вік
від 11 років
Комплектація
200 карток з 400 словами, 100 двосторонніх карток з ключем, 15 карток агентів, 1 картка вбивці, 11 жетонів часу, 1 блокнот з картами місій, 1 підставка під картки, правила гри.
Призначення
Дорослі
Розміри коробки
23 x 16 x 5.3
АРТИКУЛ
HBG-253288
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тепер не потрібно чекати вихідних і збирати великі компанії друзів, щоб зіграти в Codenames - одну з кращих ігор для вечірок і веселих компаній. У вашому розпорядженні Codenames Duet - гідний продовжувач традицій популярної попередниці. Азарт, швидкі партії, прості правила і абсолютне взаєморозуміння - все, що зробило Кодові Імена світовим хітом, на своїх місцях. Кодові Імена: Дует - це затишний полукооператівний варіант гучного патігейма. Розбудіть свою фантазію, придумуйте асоціації і спільними зусиллями виводите своїх агентів на чисту воду. Основні відмінності від базової версії гри Кодові імена представлені нижче. Суть залишилася колишньою ... У партії беруть участь дві сторони, які роблять спільну справу. По суті перед нами кооператив. Завдання - розгадати всі 15 слів. На жаль, ключ розбитий на дві частини і проблема в тому, що в кожній з половинок ключа тільки частина слів. До того ж є перетину. Головна відмінність - в таблиці ключів, яка показує, хто з агентів свій, хто чужий, а хто - вбивця. У базовій версії гри, вбивця був тільки один. Команди приблизно розуміли, завдяки натяків капітанів, кого ж потрібно уникати. У новій грі все набагато складніше. Кожна сторона бачить свою таблицю, і вона кардинально відрізняється від тієї, що бачить інша. У таблиці цілих 3 чорні клітини, і тільки одна з них веде на вбивцю, а дві інші - на агента, якого потрібно вгадати, і на звичайного громадянина. Ось тобі й маєш ... доведеться гадати, інакше ніяк. З'явився новий режим кампанії, в рамках якого грається серія послідовних ігор зі зростаючою складністю (варіюється кількість ходів і допустима кількість помилок); У коробці з грою вас чекатимуть 400 нових слів, які, до речі, підійдуть і для базової версії гри, карта місій, нові правила для кооперативної гри, нові карти ключів, і, звичайно ж, нові враження від улюбленої гри; І все-таки - це CodeNames. Цим все сказано!..

Гра настільна Кодові Імена. дует купити за вигідною ціною 652 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: GaGa в онлайн каталозі Терра Спорт
Гра настільна Кодові Імена. дует Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №2 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №3 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №4 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №5 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №6 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №7 Гра настільна Кодові Імена. дует - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Кодові Імена. дует"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Кодові Імена. дует буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Katamino (катамін) , Гра настільна Katamino (катамін) і Гра настільна Katamino (катамін) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн