Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку"

КОД ТОВАРУ: 109895
  • Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку"
  • Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку" - Фото №2
Гра настільна Фанти
Фанты
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
377 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
F-14019
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Як знову відчути з партнером гострі емоції, а разом з тим повернути гармонію і радість щирих відносин? Поринути в привабливий світ сексуальних ігор і еротичних фантазій допоможуть старі добрі фанти, але не прості, а еротичні. З фантами «Акробатика в ліжку» сімейні та постійні пари надовго забудуть про нудьгу у власній спальні. Якщо ваша спальня раптово стала місцем тільки для сну, пора вживати заходів. І отримувати від них задоволення.
Грати в фанти надзвичайно просто: наосліп тягніть фанти і виконуйте завдання, прописані на картках. У фантах «Акробатика в ліжку» картки діляться на чотири рівні. Все починається з білих привидів, які містять прості і забавні завдання. Гру продовжують жовті, рожеві і червоні фанти. З кожним рівнем партнерам доведеться вести себе все більш і більш розкуто. Гра стає дуже «гарячою», коли в хід йдуть червоні фанти, але учасники самі вибирають - йти до кінця або зупинитися на обраному етапі.
Ця еротична гра для дорослих розроблялася з урахуванням психології інтимних відносин і існуючих знань про сексуальні ігри. Завдання гри включають нові цікаві техніки, неординарні сексуальні пози, а також використання секс-іграшок. Спокій: нічого екстраординарного ви тут не знайдете, а трохи «перчика» стане в нагоді будь-якій парі. Фанти з легким гумором подарують безліч веселих ситуацій, змусивши подивитися один на одного новими (дуже голодними) очима.
Насичена, різноманітна і захоплююча сексуальне життя приносить справжнє задоволення. Але буває вельми важко подолати психологічні бар'єри в спілкуванні з протилежною статтю. У грі все стає простіше: просто робиш і отримуєш задоволення, не думаючи ні про що, крім захоплюючого процесу.
Кому підійде гра?
Постійним парам, які бажають освоїти нові види акробатики в ліжку;
Тим, хто жадає екзотики і експериментів в інтимних відносинах, але не знає з чого почати;
«Гарячої» парочці, яка сповідує активний секс для поповнення арсеналу сценаріїв ігор в ліжку.
Все, що потрібно для «акробатика в ліжку»
У барвистій коробці - 48 великих, красиво ілюстрованих карток, які містять збуджуючі пристрасть завдання, оригінальні сексуальні пози, а місцями і повноцінні сценарії для еротичних ігор.

склад:
- 48 карток-привидів
- правила гри

Загальні характеристики:
Тип: Гра для дорослих, Еротика
Видавець: ТОВ Фанти
Час гри: від 40 хвилин
Кількість гравців: 2 гравця
Вік: від 18
Мова російська


Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку" купити за вигідною ціною 377 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Фанты в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку" Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Фанти "Акробатика в ліжку" буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн