Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom

КОД ТОВАРУ: 253683
  • Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom
  • Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №2
  • Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №3
  • Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №4
  • Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №5
Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom
White Goblin Games
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
344 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вік
від 7 років
Комплектація
52 карти: 48 карт Божевільних створення 4-х кольорів, пронумеровані від 1 до 6 (кожна цифра зустрічається двічі в кожному кольорі), 4 двосторонні карти (зі знаками +/-) Машин 4-х кольорів; правила гри на англійській мові; бляшана коробка.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
14 х 10 х 4 см
АРТИКУЛ
HBG-253683
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дивні звуки оголошують округу зловісного маєтку доктора Дума. Місцеві з трепетом розповідають, що з димарів цього таємничого особняка не раз виривалися клуби різнобарвного диму, а в лісах неподалік бачили неймовірних звірів і чудовиськ. Але Вас не лякають подібні вигадки, навіть навпаки - радують. Адже Ви не хто інший, як вірний шанувальник доктора Дума, який мріє стати його найкращим і відданим учнем! У яскравій карткової настільної гри "Crazy Creatures of Dr. Doom" учасники намагаються позбутися від усіх своїх карт, отриманих при роздачі. Кожна карта, що залишалася на руках по закінченню партії, принесе її володарю штрафні очки. Відповідно, гравець, який набрав найменшу кількість очок, стане переможцем і, за сумісництвом, новим учнем доктора Дума: Завдяки своїм простим правилам, яскравого, що запам'ятовується дизайну і веселому ігровому процесу, дана настільна гра ідеально підійде для сім'ї та різновікової компанії.

Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom купити по реально виправданою вартості 344 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Разные таких брендів, як наприклад: White Goblin Games в інтернет каталозі Терраспорт
Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №2 Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №3 Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №4 Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гра настільна Crazy Creatures of Dr. Doom допоможе досягти мети. В « Різні » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Різні порадує Вас високою якістю. Гра настільна Ерудит-Еліт , Гра настільна Ерудит-Еліт і Гра настільна Ерудит-Еліт від кращих світових брендів 460 Ви побачите в нашій категорії Різні . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Різні . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн