Гра настільна Чіслобіг (укр)

КОД ТОВАРУ: 253344
  • Гра настільна Чіслобіг (укр)
  • Гра настільна Чіслобіг (укр) - Фото №2
  • Гра настільна Чіслобіг (укр) - Фото №3
Гра настільна Чіслобіг (укр)
Банда Умников
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
253 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вік
від 6 років
Комплектація
54 карти з тваринами. 30 карт із завданнями. Кольорові ілюстровані правила і відеоінструкція на сайті.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
15 х 9 х 2 см
АРТИКУЛ
HBG-253344
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

"Чіслобіг" проста і весела гра, в якій можна освоїти як основи рахунку, так і більш складні арифметичні навички: складання, склад чисел, строгі і несуворі нерівності. Для дітей, які вивчають основи арифметики: рахунок в межах десятка, перерахунок і порівняння кількостей, складання. А ще це просто дуже весела гра для будь-якої, навіть дорослої компанії. o У центр столу викладається карта з умовою, наприклад, це може бути "їжачків більше ніж птахів" або "жаб більше семи". o Гравці по черзі викладають на стіл по одній карті з тваринами (з закритих стопок). o Як тільки виконується задана умова - потрібно швидше за всіх накрити долонькою карту з умовою в центрі. Важливо, що оцінювати треба кількість тварин в сумі відразу на декількох відкритих картах: наприклад, якщо один виклав три жаби, а інший - п'ять, то вважається, що на столі вісім жаб. У грі тренується побіжний усний рахунок і вміння миттєво оцінювати кількості без перерахунку "на пальцях", вивчається і автоматизується склад чисел до 15. Попутно освоюються математичні позначення: менше, більше, менше або дорівнює, більше або дорівнює, так само. Три рівня складності дозволяють грати навіть з наймолодшими гравцями, плавно нарощуючи складність у міру розвитку навичок.

Гра настільна Чіслобіг (укр) купити по які завищеною вартістю 253 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разные таких брендів, як наприклад: Банда Умников в каталозі Терра Спорт
Гра настільна Чіслобіг (укр) Гра настільна Чіслобіг (укр) - Фото №2 Гра настільна Чіслобіг (укр) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Чіслобіг (укр)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Чіслобіг (укр) буде Вашим першим кроком. В « Різні » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різні здивує Вас своєю якістю. Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) , Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) і Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) від знаменитих світових виробників 460 Ви зможете побачити в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різні . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн