Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL

КОД ТОВАРУ: 152410
  • Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL
  • Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL - Фото №2
  • Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL - Фото №3
Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL
Максимальна вага спортсмена: 90 кг. Вага тренажера: 26 кг. Розміри тренажера: 130 х 65 х1 57 см. Рівні навантаження: 8. Довжина кроку: 33 см. Колір: чорний з білим і червоним. Особливості: Багаторівнева система навантажень. ЖК-дисплей з інформацією про тренування. Два типи ручок, анатомічна форма педалей. 8 рівнів навантаження. Вимірювання пульсу. Плавність ходу педалей. Компактні розміри. Легке транспортування.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 705 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 762 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
90
Навантаження, рівнів
8
АРТИКУЛ
K11072
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL   - тренажер, який має стильний дизайн і компактні розміри. Орбитрек можна поставити в квартирі, модель не має вікових обмежень. Тренажер передбачений для кардіонагрузок, тренування м'язів ніг, сідниць, преса і спини. Орбитрек сприяє спалюванню калорій і жиру.   Модель витримує до 90 кілограм. Заснована система роботи тренажера - магнітна, вона має 8 ступенів навантаження і систему Smooth Tension Control для контролю рівня. У тренажері передбачений дисплей, який відображає такі дані: брешемо я, скорост ь, пройдений е расстояни е, спалені е калорій і. Модель має зручні ручки, підставки для ніг, педалі обертаються в двох напрямках.

особливості:

·          Багаторівнева система навантажень;

·          ЖК-дисплей з інформацією про тренування;

·          Два типи ручок, анатомічна форма педалей;

·          8 рівнів навантаження;

·          Вимірювання пульсу;

·          Плавність ходу педалей;

·          Компактні розміри;

·          Легке транспортування.

Характеристики:

  Максимальна вага спортсмена: 90 кг;

  Вага тренажера: 26 кг;

  Розміри тренажера: 130 х 65 х1 57 см;

  Рівні навантаження: 8;

  Довжина кроку: 33 см;

  Колір: чорний з білим і червоним.

  

  Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL купити за вигідною ціною 5 705 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких виробників, як наприклад: HouseFit в магазині terrasport.ua
Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL - Фото №2 Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек магнітний HouseFit (Hand Pulse) HB 8271EL буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S , Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S і Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн