Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний

КОД ТОВАРУ: 142929
  • Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний
Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний
Тип: велосипедний клаксон. Матеріал: алюміній і гума. Колір чорний. Особливості: пневматичний; велогудок клаксон з гумовою грушею; для міських велосипедів; гучний звук; для безпеки на дорозі.
TW
  • Гудок велосипедный TW SY-44910 черно-красный
  • Гудок велосипедный TW SY-44910 черный
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
105 грн
ЦІНА: 79 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BEL-03-07
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гудок велосипедний TW SY-44910 алюмінієвий чорний з гумовою грушею - стильний і яскравий, що підходить практично для всіх велосипедів зі стандартним кермом. Пересуваючись по місту, вам необхідна система оповіщення перехожих про ваші маневрах на велосипеді, щоб уникнути неприємної ситуації із зіткненням. Прекрасний дизайн у вигляді клаксона, виготовлений з міцного алюмінію, буде добре виглядати на класичному міському велосипеді.

особливості:
- пневматичний;
- велогудок клаксон з гумовою грушею;
- для міських велосипедів;
- гучний звук;
- для безпеки на дорозі.

Характеристики:
Тип: велосипедний клаксон;
Матеріал: алюміній і гума;
Колір: чорний.

Виробник: TW (Тайвань).
Під брендом TW випускаються різноманітні аксесуари для спорту, що вражають своїм дизайном, технологічністю і високою якістю сировини, з якого виробляються. Важлива, низька ціна і укомплектованість продукції.


Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 79 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Звонки, клаксоны велосипедные таких торгових марок, як наприклад: TW в онлайн каталозі Терра Спорт
Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дзвінки, клаксони велосипедні

Давно планували зайнятися фігурою? Гудок велосипедний TW SY-44910 чорний допоможе на шляху до мети. В « Дзвінки, клаксони велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Дзвінки, клаксони велосипедні обрадує Вас високою якістю. Дзвінок велосипедний Green Cycle GCB-1051A-BK I Love My Bike синій , Дзвінок велосипедний Green Cycle GCB-1051A-BK I Love My Bike синій і Дзвінок велосипедний Green Cycle GCB-1051A-BK I Love My Bike синій від топових світових брендів 4312 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дзвінки, клаксони велосипедні . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дзвінки, клаксони велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн