Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18

КОД ТОВАРУ: 105659
  • Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18
Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18
Матеріали: сталь, покриття хром. Довжина: 121 см. Діаметр: 50 мм. Максимальне навантаження: 200 кг. Маса: 10 кг. Вид застосування: для тренувань. Особливості: Сталь не деформується з часом. Зручний хват, руки не ковзають. Підходить для новачків. Є насічки на грифі для фіксації рук. Витримує до 200 кг ваги.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 290 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 573 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Діаметр 
50 мм
Довжина 
121 см
Покриття 
хром
Вид замків в комплекті
Без замків
АРТИКУЛ
C3-18
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18 - модель, яка розроблена для тренування рук. З її допомогою можна згинати й розгинати руки, тренуючи різні групи м'язів або робити вправи на лаві Скотта. Грифи зігнутої форми використовуються професійними спортсменами. Замки до моделі для кріплення балонів купуються окремо. З грифом в чистому вигляді можна виконувати великий комплекс вправ на початкових етапах тренування.

особливості:

  • Сталь не деформується з часом;
  • Зручний хват, руки не ковзають;
  • Підходить для новачків;
  • Є насічки на грифі для фіксації рук;
  • Витримує до 200 кг ваги.

Характеристики:

  матеріали: сталь, покриття хром;

  Довжина: 121 см;

  Діаметр: 50 мм;

  Максимальне навантаження: 200 кг;

  Маса: 10 кг;

  Вид застосування: для тренувань.

Виробник: Inter Atletika (Україна).

Товари виготовляються в Україні і відповідають всім стандартам якості. Тренажери та аксесуари для спорту розроблені з урахуванням потреби спортсменів і анатомічних особливостей тіла. Устаткування виходить надійним і безпечним. Воно підходить як для домашнього використання, так і для постановки в спортзалах. Продукція має міжнародні сертифікати якості і схвалення з боку федерацій спорту багатьох країн.





Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 290 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Грифы для гантелей и штанг таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в онлайн каталозі Терра Спорт
Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грифи для гантелей і штанг

Давно планували зайнятися фігурою? Гриф штанги Z-подібний Inter Atletika С3-18 допоможе на шляху до мети. В « Грифи для гантелей і штанг » є все, що необхідно спортсмену. Грифи для гантелей і штанг обрадує Вас високою якістю. Розширювачі грифа Power System Max Gripz PS-4057 XL 12 * 5 см Green (розширювач хвата), 2шт. , Розширювачі грифа Power System Max Gripz PS-4057 XL 12 * 5 см Green (розширювач хвата), 2шт. і Розширювачі грифа Power System Max Gripz PS-4057 XL 12 * 5 см Green (розширювач хвата), 2шт. від топових світових брендів 1254 Ви зможете побачити в нашій лінійці Грифи для гантелей і штанг . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Грифи для гантелей і штанг . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн