Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240)

КОД ТОВАРУ: 256452
  • Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240)
Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240)
Тип снаряда: Олімпійський професійний гриф; Призначення: силовий тренінг / пауерліфтинг; Матеріал: високовуглецева сталь; Довжина: 2,2 м; Діаметр грифа: 29 мм; Вага: 20 кг; Максимальне навантаження: 680 кг; Колір: хром, чорний.
Zelart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
220 см
Діаметр 
50 мм
Довжина 
220 см
Покриття 
сталь
Вид замків в комплекті
Без замків
АРТИКУЛ
TA-7240
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриф для штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240) - відмінний вибір для роботи з максимально великими вагами. Це професійне гриф - базовий спортивний снаряд, застосовуваний в пауерліфтингу - і на тренуваннях, і в змаганнях. З ним можна виконувати жим лежачи, станову тягу і присідання, а також - французький жим і згинання рук на біцепс. Гриф виготовлено з міцного металу (високовуглецевої сталі) і витримує великі навантаження. Він дає можливість варіювати вага, що робить його зручним для спортсменів з різним рівнем фізичної підготовки. Для оптимального балансування цього спортивного снаряда при тренуваннях з великими вагами, посадочні втулки з'єднані з грифом самозмащувальних підшипників. Для надійного хвата на робочій поверхні грифа передбачені спеціальні насічки, що запобігають зісковзування рук.


Особливості грифа:

  • Олімпійський;
  • професійний;
  • витримує великі навантаження;
  • самозмащувальний підшипник;
  • добре балансується;
  • для тренувань і змагань;
  • дозволяє легко варіювати вага;
  • спеціальні насічки для надійного хвата;
  • для роботи в залі і в домашніх умовах.


Характеристики:
Тип снаряда: Олімпійський професійний гриф;
Призначення: силовий тренінг / пауерліфтинг;
Матеріал: високовуглецева сталь;
Довжина: 2,2 м;
Діаметр грифа: 29 мм;
Вага: 20 кг;
Максимальне навантаження: 680 кг;
Колір: хром, чорний.


Виробник: Zelart.
ТМ Zelart спеціалізується на виробництві спортивного спорядження та екіпіровки, що застосовуються в різних видах спорту, а також в фітнесі, йоги і туризмі. Асортимент що випускаються компанією товарів постійно поповнюється все більш сучасними моделями. Ця торгова марка найбільш відома завдяки якісним і бюджетним коврикам для йоги, фітбол, м'ячам, скакалки, еспандер і т.д. Також дуже затребувані випускаються Zelart захисні шоломи, жилети для захисту корпусу, налокітники та наколінники, маківари, лапи, груші пневматичні. Перед тим як потрапити на спортивний ринок все вироби ретельно тестуються. Виробничі цехи Zelart знаходяться в Пакистані, який відомий своєю добре розвиненою швейної індустрією. Товари цієї ТМ експортуються в багато країн світу: Японії, Швейцарії, Італії і т.д.


Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240) підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Грифы для гантелей и штанг таких торгових марок, як наприклад: Zelart в електронному магазині Terra Sport
Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Гриф штанги Олімпійський професійний для пауерліфтингу Zelart - 2,2 м (TA-7240) допоможе почати легко. В « Грифи для гантелей і штанг » є все, що Вам знадобиться. Грифи для гантелей і штанг обрадує Вас своєю надійністю. Гриф штанги прямой EasyFit 1.8 м, 25 мм (EF-8067) , Гриф штанги прямой EasyFit 1.8 м, 25 мм (EF-8067) і Гриф штанги прямой EasyFit 1.8 м, 25 мм (EF-8067) від кращих світових постачальників 1254 Ви зможете знайти в нашій лінійці Грифи для гантелей і штанг . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Грифи для гантелей і штанг . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн