Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709

КОД ТОВАРУ: 290470
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №2
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №3
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №4
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №5
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №6
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №7
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №8
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №9
  • Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №10
Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709
Точна емуляція гребли з водяним опором для тренувань будинку Тренажер з міцною сталевою рамою і вантажопідйомністю до 150 кг Повністю керована гребна тренування Практичний складаний тренажер Використовуйте силу води для тренування всього тіла! Гребний тренажер Aquon Water Glide для тренувань будинку! Ви любите перебувати на воді і шукаєте висококласний тренажер для веслування, який дозволив би вам тренуватися з максимальною реалістичністю будинку? Це те, що ви шукали. Гребний тренажер FINNLO Aquon Water Glide створений для ідеальних тренувань в домашніх умовах. Ви будете дійсно вражені міцною рамою, розрахованої на вагу до 150 кг. Тренажер укомплектований міцними шарикоподшипниками на рейках вищої якості, які гарантують дуже плавний хід. Приведіть себе в ідеальну форму з новим Aquon Water Glide, який має водяне опір. Почніть з тренування всього тіла, яка виглядає так реалістично, як ніби ви насправді веслування на воді. Ви дійсно потієте, використовуючи силу води! Вам не потрібно виїжджати кожен раз на річку, щоб виконати веслову тренування. Унікальність гребних тренувань в тому, що вони задіє всі основні групи м'язів вашого тіла, покращують вашу координацію і знімають стрес! Всі основні групи м'язів вашого тіла ефективно тренуються на гребному тренажері FINNLO Aquon Water Glide. Гребля дуже корисна для суглобів і, в той же час, навантаження на хребет мінімальна. Низька напруга суглобів і заспокійливий ефект води допоможуть вам швидко відчути себе в гарному настрої. Система водяного опору сконструйована таким чином, що чим сильніше у вас поштовх і гребок, тим більший сплеск води ви чуєте, що створює ефект реальної веслування на воді. Збільшення інтенсивності і сили вашого гребка буде пропорційно збільшувати опір води. Немає необхідності в будь-яких ручних регулювань на бортовому тренувальному комп'ютері, так як ви самі визначаєте інтенсивність гребли і силу гребка під час тренування. Звук струмує води створює реалістичну тренувальну атмосферу і створює відчуття, ніби ви сидите в цій човні. Ваш гребний хід приведе в рух воду в резервуарі, і ви відразу відчуєте опір. Заспокійливий фоновий звук води допоможе повністю зануритися в момент і дозволить вам повністю зосередитися на своїй тренуванні. Стрес повсякденному житті зникне, ?? і ви будете з нетерпінням чекати кожної нової гребний тренування вдома! Тренувальний комп'ютер Комп'ютер тренажера дуже простий у використанні! Зручний ЖК-дисплей на бортовому тренувальному комп'ютері з індикатором потужності. ЖК-дисплей бортового тренувального комп'ютера FINNLO Aquon Water Glide миттєво відображає всі ваші ключові дані під час веслування. Він відображає інформацію, таку ?? як час, який ви тренувалися, ваше середній час на 500 м, пройдену відстань, витрачені калорії, частота з ...
Finnlo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
50 180 грн
ЦІНА: 37 703 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5033 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівні навантаження 
5-10
Максимальна вага користувача 
101-150 кг
Вага тренажера 
31 - 50 кг
АРТИКУЛ
3709
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гребний тренажер Aquon Water Glide для тренувань будинку!


Ви любите перебувати на воді і шукаєте висококласний тренажер для веслування, який дозволив би вам тренуватися з максимальною реалістичністю будинку? Це те, що ви шукали. Гребний тренажер FINNLO Aquon Water Glide створений для ідеальних тренувань в домашніх умовах. Ви будете дійсно вражені міцною рамою, розрахованої на вагу до 150 кг. Тренажер укомплектований міцними шарикоподшипниками на рейках вищої якості, які гарантують дуже плавний хід.


Приведіть себе в ідеальну форму з новим Aquon Water Glide, який має водяне опір. Почніть з тренування всього тіла, яка виглядає так реалістично, як ніби ви насправді веслування на воді. Ви дійсно потієте, використовуючи силу води! Вам не потрібно виїжджати кожен раз на річку, щоб виконати веслову тренування.


Звук струмує води створює реалістичну тренувальну атмосферу і створює відчуття, ніби ви сидите в цій човні. Ваш гребний хід приведе в рух воду в резервуарі, і ви відразу відчуєте опір. Заспокійливий фоновий звук води допоможе повністю зануритися в момент і дозволить вам повністю зосередитися на своїй тренуванні.


Комп'ютер тренажера дуже простий у використанні!


Зручний ЖК-дисплей на бортовому тренувальному комп'ютері з індикатором потужності. ЖК-дисплей бортового тренувального комп'ютера FINNLO Aquon Water Glide миттєво відображає всі ваші ключові дані під час веслування. Він відображає інформацію, таку ?? як час, який ви тренувалися, ваше середній час на 500 м, пройдену відстань, витрачені калорії, частота серцевих скорочень, кількість гребків в хвилину, потужність гребка і загальна кількість гребків під час вашої поточної тренування. Комп'ютер має три програми на вибір для вашої індивідуальної тренування:


  • - РУЧНАЯ - негайний запуск: всі функції просто починають відлік з нуля або відображають поточні значення.
  • - Інтервал - тільки для налаштувань часу: Ви можете вибирати між встановленими або призначеними для користувача інтервалами вправ / відпочинку. Ви також можете зберегти ці значення.
  • - TARGET - кілька функцій: дозволяє встановити частоти серцевих скорочень, калорій, відстані або часу.


Бортовий тренувальний комп'ютер працює від батареї, а інтуїтивно зрозуміле меню і три кнопки роблять користування комп'ютером зручним для користувачів будь-якого віку. Комп'ютер тренажера оснащений функцією автозапуску, що означає, що він запуститься, як тільки ви почнете гребти. Сконцентруйтеся на тренуваннях з веслування!


Комп'ютер гребного тренажера може відображати частоту вашого пульсу за допомогою додаткового нагрудного ременя (продається окремо). Тренування, орієнтовані на серцевий ритм, допоможуть вам швидше досягти поставлених цілей: тренування на витривалість, тренування серцево-судинної системи або зниження ваги.  


Тренування з ефектом присутності!


Залежно від сили кожного гребка, ви чуєте сильніший або слабкіший шум води, як якщо б ви гребли в цій човні. Це можливо завдяки тому, що система навантаження тренажери - водяна. FINNLO Aquon Water Glide має спеціальний резервуар, куди додається вода, яка і служить природним опором при гребку. Наклейка рівня води в резервуарі для води показує максимальний рівень заповнення. Скористайтесь сифон, щоб наповнити резервуар водою через отвір в резервуарі для води, щоб збільшити опір або випустити трохи води, щоб зменшити опір.


Індивідуально настроюється під розмір вашої стопи


Упори аналогічні гребним човнам. Регульовані підніжки розташовані на зручному для стегон відстані, і дозволяють адаптувати гребний тренажер до ваших індивідуальних параметрах, довжині ноги або розміру взуття. Інші любителі фітнесу в вашому домі можуть з легкістю регулювати довжину ніг на тренажері для тренування за допомогою ковзної частини підніжки і ручок стопора. Кожна підніжка оснащена ременем для ніг, який можна затягнути навколо ноги, щоб надійно утримувати ногу на місці під час тренування.


Компактні розміри всього 2,12 x 0,52 м роблять FINNLO Aquon Water Glide зручним у використанні навіть в невеликих квартирах і приміщеннях. Два високоякісних інтегрованих транспортувальних ролика полегшують переміщення гребного тренажера після використання.  


Характеристики:

Максимальна вага користувача 150 кг
система гальмування опір води
вага 40 кг
Розміри 57 x 52 x 212 см
кількість програм 3
харчування тренажера Батарейки для комп'ютера
Гарантія 12 місяців
дисплей LCD
показання дисплея Час тренування, Пройдена дистанція, Спалені калорії
транспортувальні ролики є


Виробник: Finnlo (Німеччина).


Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 купити за вигідною ціною 37 703 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Гребные тренажеры таких виробників, як наприклад: Finnlo в магазині terrasport.ua
Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №2 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №3 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №4 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №5 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №6 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №7 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №8 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №9 Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гребні тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Гребний тренажер Finnlo Aquon Water Glide 3709 буде Вашим першим кроком. В « Гребні тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Гребні тренажери здивує Вас своєю якістю. Тренажер гребной Toorx Rower Active Pro (ROWER-ACTIVE-PRO) , Тренажер гребной Toorx Rower Active Pro (ROWER-ACTIVE-PRO) і Тренажер гребной Toorx Rower Active Pro (ROWER-ACTIVE-PRO) від знаменитих світових виробників 1783 Ви знайдете в нашому розділі Гребні тренажери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Гребні тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн