Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1

КОД ТОВАРУ: 242333
  • Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1
  • Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 - Фото №2
  • Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 - Фото №3
Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1
Тип: силовий тренажер. Вид: гиперєкстензия. Клас: домашній. Навантаження: власна вага. Матеріал: метал, поролон, кожзам. Призначення: ноги, спина, прес. Навантаження: до 120 кг. Габарити: 98,3x67,5x77,9 см. Вага: 15 кг. Особливості гіперекстензіі: для домашніх тренувань; ефективне і безпечне силове обладнання; високоякісний металевий профіль; витримує велике навантаження; протиковзкі насадки на ніжках; м'які подушки і валики для ніг.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
5 300 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 708 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
ST 063.1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 є високоякісним, ефективним і безпечним силовим обладнанням. Навантаження при роботі на представленому тренажері створюється завдяки власній вазі спортсмена. Дана модель призначена для опрацювання м'язів спини, преса і ніг. Рама гиперєкстензии виготовлена з висококласного металевого профілю, що витримує навантаження до 120 кілограм. Тренажер відрізняється максимальною стійкістю, має зручну складну конструкцію, яка значно економить простір. На ніжках є спеціальні насадки, що забезпечують противоскользящий ефект і зберігають цілісність підлогового покриття. Оптимальний комфорт під час занять гарантують м'які подушки і валики для ніг.

Особливості гіперекстензіі:

  • для домашніх тренувань;
  • ефективне і безпечне силове обладнання;
  • високоякісний металевий профіль;
  • витримує велике навантаження;
  • протиковзкі насадки на ніжках;
  • м'які подушки і валики для ніг.

Характеристики:
Тип: силовий тренажер;
Вид: гиперєкстензия;
Клас: домашній;
Навантаження: власна вага;
Матеріал: метал, поролон, кожзам;
Призначення: ноги, спина, прес;
Навантаження: до 120 кг;
Габарити: 98,3x67,5x77,9 см;
Вага: 15 кг.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Торгова марка Інтер Атлетика є відомим українським виробником спортивного, а також ігрового обладнання. Заснований бренд в 2001 році. Продукція компанії призначена для використання в домашніх умовах, в професійних фітнес центрах, а також на активному відпочинку. При виробництві товарів Інтер Атлетика використовує високоточну, сучасне, продуктивне обладнання, що дозволяє значно знизити собівартість товарів, завдяки чому вони стають доступними широкому колу покупців. Розробка нової продукції здійснюється командою професійних, досвідчених конструкторів. Весь асортимент торгової марки має відповідає міжнародним нормам і має відповідні сертифікати якості.


Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 купити по реально виправданою вартості 5 300 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Интер Атлетика в інтернет каталозі Терраспорт
Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 - Фото №2 Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гіперекстензія Інтер Атлетика ST 063.1 допоможе досягти мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) порадує Вас високою якістю. Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 , Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 і Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 від кращих світових брендів 136 Ви побачите в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Лави та стійки (тренажери для преса) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн