Гиря залізна Fitex 20 кг

КОД ТОВАРУ: 131728
  • Гиря залізна Fitex 20 кг
Гиря залізна Fitex 20 кг
Тип: гиря. Вага: 20 кг. Матеріал: залізо.
Fitex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 136 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 419 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Покриття
Інше
Вага 1 гантелі, кг
20
Тип
Лита
АРТИКУЛ
MD2118-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гиря залізна Fitex 20 кг - снаряд, необхідний як доповнення силових тренувань і основний тренажер в гирьовому спорті. Дана модель виготовлена литим способом, має матове напилення, яке захищає виріб від корозії. Зручна ручка забезпечує надійний хват для виконання вправ. Гумова основа виконує функцію, що амортизує при установці на підлогу. На бічній поверхні є покажчик ваги для швидкої орієнтації в умови великої різноманітності гир. Гиря виготовлена з міцного ударо і зносостійкого матеріалу, довго збереже привабливий зовнішній вигляд.

особливості:

- матове покриття;

- обрезиненная основа;

- зручна ручка;

- вагова маркування.

характеристики:

Тип: гиря;

Вага: 20 кг;

Матеріал: залізо.

Виробник: Fitex (Україна)

Нова компанія Fitex виробляє високоякісні тренажери і кардіoоборудованіе для дoма і тренажерних залів. Все трeнажери проходять тщатeльние перевірки, тeстіруются і подвeргаются високих навантажень. Тільки лучшіe моделі поступaют в продаж - вибірaя кардіoоборудованіе Fitex, ви мoжете бути уверeни в його качeство і надійності.


Гиря залізна Fitex 20 кг купити за вигідною ціною 3 136 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Гири таких торгових марок, як наприклад: Fitex в онлайн каталозі Терра Спорт
Гиря залізна Fitex 20 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гиря залізна Fitex 20 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гирі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гиря залізна Fitex 20 кг буде Вашим першим кроком. В « Гирі » є все, що необхідно спортсмену. Гирі здивує Вас своєю якістю. Гиря для кроссфіта Stein 4 кг , Гиря для кроссфіта Stein 4 кг і Гиря для кроссфіта Stein 4 кг від знаменитих світових виробників 1684 Ви знайдете в нашому розділі Гирі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гирі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн