Гель охолоджуючий Medisport 200 мл

КОД ТОВАРУ: 109844
  • Гель охолоджуючий Medisport 200 мл
Гель охолоджуючий Medisport 200 мл
Обсяг: 200 мл. Тип: охолоджуючий гель. Показання: перенапруження м'язів, забиті місця, вивихи. Термін придатності: 1 рік.
Medisport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
394 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
PI 102
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гель охолоджуючий Medisport 200 мл - перше, що повинно бути завжди під рукою у спортсменів. Підходить для надання першої допомоги при різних ударах, травмах, перенапруженнях м'язів. Рідкий гель легко наноситься на поверхню шкіри. Він має охолоджуючий ефект, адже містить ментол. Гель виготовлений на основі вазеліну.

Особливості гелю:
- на основі вазеліну;
- легко наноситься;
- містить ментол;
- сумісний з нейтральними продуктами.

Гель охолоджуючий Medisport 200 мл - необхідне охолодження м'язів!

Спосіб застосування: для проникнення в м'язові тканини холоду, потрібно наносити гель на травмовані ділянки. При цьому спортсмен повинен знаходитися в пасивному стані. Масажними рухами гель розподіляється по всьому травмованої ділянки. Для кращого ефекту можна застосовувати з іншими нейтральними продуктами. Особливо доцільно використовувати в спекотні дні. Підходить для масажів пошкоджених ділянок в масажних кабінетах.

Характеристики:
Обсяг: 200 мл;
Тип: охолоджуючий гель;
Показання: перенапруження м'язів, забиті місця, вивихи;
Термін придатності: 1 рік.

Виробник: Medisport (Італія).
Компанія-виробник надає товари виключно кращої якості. Розвивається, спираючись на своїх клієнтів - в основному спортсменів. Розробки постійно удосконалюються. Виробник взаємодіє з фізіотерапевтами, спортивними тренерами та масажистами. Прислухається до їхніх рекомендацій.


Гель охолоджуючий Medisport 200 мл купити по які завищеною вартістю 394 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивная медицина таких брендів, як наприклад: Medisport в каталозі Терра Спорт
Гель охолоджуючий Medisport 200 мл

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гель охолоджуючий Medisport 200 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивна медицина

Давно планували зайнятися фігурою? Гель охолоджуючий Medisport 200 мл буде Вашим першим кроком. В « Спортивна медицина » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивна медицина здивує Вас своєю якістю. Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) , Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) і Пластир гідрогелевий "Друга шкіра" Medisport, круглі 48 шт. (Діаметр см. 7.5) від знаменитих світових виробників 5213 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивна медицина . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивна медицина . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн