Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг

КОД ТОВАРУ: 248916
  • Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг
Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг
Тип: гантелі складальні. Кількість: 2 шт. Вага: по 6 кг. Розмір грифа: 35 х 2,5 см. Вага грифа: 1 кг. Матеріал: сталь, пластик. Навантаження: до 35 кг. Сірий колір.
RN Sport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
840 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 112 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
6
Покриття 
пластик
Діаметр грифа 
25 мм
Комплектація 
2 гантелі
АРТИКУЛ
6 kg "GRAY"
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг - даний набір підійде для домашнього використання або в умовах залу. У комплектацію входить 2 грифа, 8 дисків по 1,25 кг, а також 4 гайки. Особливістю даної моделі є використання в якості покриття дисків міцного ударостійкого пластику сірого кольору. Також даний матеріал володіє амортизаційними властивостями і захищає диски від подряпин і відколів, а також попереджає пошкодження підлогового покриття. Гриф має міцну металопластикових конструкцій з зручними насічками для хвата і гвинтовими насічками для замку. Різноманітність дисків і складальна конструкція дозволяє з легкістю підбирати оптимальне навантаження для виконання комплексів вправ. Приведення інвентарю в робочий стан займає всього кілька хвилин. Крім того інвентар виглядає стильно і спортивно.

особливості:

  • металопластиковий гриф;
  • сталеві диски;
  • пластикове покриття;
  • 4 гайки;
  • вагова маркування;
  • вільна комбінація дисків;
  • універсальне використання.

характеристики:
Тип: гантелі складальні;
Кількість: 2 шт;
Вага: по 6 кг;
Розмір грифа: 35 х 2,5 см;
Вага грифа: 1 кг;
Матеріал: сталь, пластик;
Навантаження: до 35 кг;
Колір: сірий.

Виробник: RN Sport (Україна).
Київська компанія спеціалізується на виробництві широкого асортименту для бодібілдингу, фітнесу, а також кросфіта. RN Sport являє лінійки інвентарю, електротренажеров і фітнес-станцій для домашнього використання, установки в спортзали і професійного призначення. Компанія використовує у виробництві надійні матеріали і комплектуючі, які гарантують безпеку. Крім того продукція проходить тестування, тому заявлене якість відповідає всім пропонованим вимогам і стандартам.


Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг купити за вигідною ціною 840 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наборные гантели таких торгових марок, як наприклад: RN Sport в електронному каталозі Терраспорт
Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг"

Переваги: Гумова ручка для захвату покрита пухирцями, зручно лежить в руці.
Коментар: Купив гантелі по передоплаті, відправили на наступний день. Сподобалося ввічливе і швидке обслуговування. Рекомендую!
18 Декабря 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Volodymyr Soroka
Купив гантелі по передоплаті, відправили на наступний день. Сподобалося ввічливе і швидке обслуговування. Рекомендую!
18 Декабря 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Складальні гантелі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гантелі складальні RN Sport Gray, 2 шт по 6 кг буде Вашим першим кроком. В « Складальні гантелі » є все, що необхідно спортсмену. Складальні гантелі здивує Вас своєю якістю. Гантелі складальні хромовані 2 шт по 12,5 кг , Гантелі складальні хромовані 2 шт по 12,5 кг і Гантелі складальні хромовані 2 шт по 12,5 кг від знаменитих світових виробників 1252 Ви знайдете в нашому розділі Складальні гантелі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Складальні гантелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн