Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг

КОД ТОВАРУ: 302443
  • Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг
Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг
Набір гантель 2 x 20 кг з розбірної конструкцією від польського бренду SportVida ідеально підходить для функціональних силових тренувань. Завдяки якісному фабричного виробництва вони не мають ніяких сторонніх запахів, міцні і довговічні, відрізняються надійною системою кріплення, ідеально підходять як для статичних, так і для динамічних навантажень. Млинці мають пластикове покриття, всередині надміцний матеріал - кевларобетон. За рахунок сучасних матеріалів, гантелі не боятися корозії і не гримлять, як металеві аналоги. Грифи так само мають пластикове покриття, всередині сталевий стрижень. Диски фіксуються на простих і надійних замках-гайках Вейдера. До комплекту входить два грифа довжиною 45 см і діаметром 25 мм і млинці: 4 x 1 кг (O 14 см; товщина 2.3 см), 4 x 1.25 кг (O 17 см; товщина 2.5 см) і 8 x 2.5 кг (O 22 см; товщина 3 см). Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ. Створіть свій домашній спортзал з інвентарем SportVida, ми допоможемо вам подбати про своє тіло і розвинути здорові звички. ОСОБЛИВОСТІ: комплект: 2 x 15 кг розбірна конструкція пластикове покриття
SportVida
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
2 644 грн
ЦІНА: 1 469 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 196 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
15
Покриття 
пластик
Діаметр грифа 
25 мм
Комплектація 
2 гантелі
АРТИКУЛ
SV-HK0088
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір гантель 2 x 15 кг з розбірної конструкцією від польського бренду SportVida ідеально підходить для функціональних силових тренувань. Завдяки якісному фабричного виробництва вони не мають ніяких сторонніх запахів, міцні і довговічні, відрізняються надійною системою кріплення, ідеально підходять як для статичних, так і для динамічних навантажень. Млинці мають пластикове покриття, всередині надміцний матеріал - кевларобетон. За рахунок сучасних матеріалів, гантелі не боятися корозії і не гримлять, як металеві аналоги. Грифи так само мають пластикове покриття, всередині сталевий стрижень. Диски фіксуються на простих і надійних замках-гайках Вейдера. До комплекту входить два грифа довжиною 45 см і діаметром 25 мм і млинці: 4 x 1 кг (O 14 см; товщина 2.3 см), 4 x 1.25 кг (O 17 см; товщина 2.5 см) і 8 x 2.5 кг (O 22 см; товщина 3 см).

Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ. Створіть свій домашній спортзал з інвентарем SportVida, ми допоможемо вам подбати про своє тіло і розвинути здорові звички.

Характеристики:

  • комплект: 2 x 15 кг
  • розбірна конструкція
  • покриття: пластик
  • колір чорний
  • діаметр грифа: 25 см

Виробник: SportVida


Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг купити по реально виправданою вартості 1 469 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Наборные гантели таких брендів, як наприклад: SportVida в інтернет каталозі Терраспорт
Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Складальні гантелі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гантелі складальні SportVida (SV-HK0088), 2x15кг допоможе досягти мети. В « Складальні гантелі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Складальні гантелі порадує Вас високою якістю. Гантелі складальні композитні Hop-Sport, 2 шт по 15 кг , Гантелі складальні композитні Hop-Sport, 2 шт по 15 кг і Гантелі складальні композитні Hop-Sport, 2 шт по 15 кг від кращих світових брендів 1252 Ви побачите в нашій категорії Складальні гантелі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Складальні гантелі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн