Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N

КОД ТОВАРУ: 131722
  • Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N
Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N
Вага: 1 кг. Тип: цілісна. Кількість: 1 шт. Матеріал: сталь, неопрен. Особливості: Мінімальне навантаження. Позначення ваги на гантелі. Матеріал не вислизає з рук. Підходить для періоду реабілітації. Покриття не стирається з часом.
Fitex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
215 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Покриття
Неопрен
Вага 1 гантелі, кг
1
АРТИКУЛ
MD2015-1N
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N - тренувальна модель, яка підійде дівчатам, а також пацієнтам в період реабілітації. Оскільки вага гантелі мінімальний, з нею неможливо травмувати м'язи. Неопренове покриття не дозволить їй вислизнути з рук. Використовувати такі гантелі можна на початку тренування в якості розминки.

особливості:

·          Мінімальне навантаження;

·          Позначення ваги на гантелі;

·          Матеріал не вислизає з рук;

·          Підходить для періоду реабілітації;

·          Покриття не стирається з часом.

Характеристики:

  Вага: 1 кг;

  Тип: цільна;

  Кількість: 1 шт;

  Матеріал: сталь, неопрен.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N підібрати і купити за реальною ціною 215 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Гантели для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Fitex в електронному магазині Terra Sport
Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N"

Переваги: Удобное покрытие
Недоліки: Не обнаружены
Коментар: Давно искала такие удобные и симпатичные гантельки, да ещё и с неопреновым покрытием! Нашла, наконец, на этом сайте то, что мне нужно, приобрела, естественно, сразу две. Раньше пользовалась обычными гантелями, но с ними так неудобно было работать, даже мозоли на пальцах натирались, а эта "парочка" подошла мне идеально. Я занимаюсь гимнастикой дома, и мне хотелось, чтобы мои гантели и выглядели эстетично, и были безопасны в применении. Рекомендую их с удовольствием тем, кто хочет совместить полезное с приятным.
19 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Переваги: Удобное покрытие
Недоліки: Не обнаружены
Коментар: Давно искала такие удобные и симпатичные гантельки, да ещё и с неопреновым покрытием! Нашла, наконец, на этом сайте то, что мне нужно, заказала, естественно, сразу две. Раньше пользовалась обычными гантелями, но с ними так неудобно было работать, даже мозоли на пальцах натирались, а эта "парочка" подошла мне идеально. Я занимаюсь гимнастикой дома, и мне хотелось, чтобы мои гантели и выглядели эстетично, и были безопасны в применении. Рекомендую их с удовольствием всем, кто хочет совместить полезное с приятным.
17 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Mary
Давно искала такие удобные и симпатичные гантельки, да ещё и с неопреновым покрытием! Нашла, наконец, на этом сайте то, что мне нужно, приобрела, естественно, сразу две. Раньше пользовалась обычными гантелями, но с ними так неудобно было работать, даже мозоли на пальцах натирались, а эта "парочка" подошла мне идеально. Я занимаюсь гимнастикой дома, и мне хотелось, чтобы мои гантели и выглядели эстетично, и были безопасны в применении. Рекомендую их с удовольствием тем, кто хочет совместить полезное с приятным.
19 Марта 2017
Mary
Давно искала такие удобные и симпатичные гантельки, да ещё и с неопреновым покрытием! Нашла, наконец, на этом сайте то, что мне нужно, заказала, естественно, сразу две. Раньше пользовалась обычными гантелями, но с ними так неудобно было работать, даже мозоли на пальцах натирались, а эта "парочка" подошла мне идеально. Я занимаюсь гимнастикой дома, и мне хотелось, чтобы мои гантели и выглядели эстетично, и были безопасны в применении. Рекомендую их с удовольствием всем, кто хочет совместить полезное с приятным.
17 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гантелі для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Гантель неопренова Fitex 1 кг MD2015-1N допоможе почати легко. В « Гантелі для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. Гантелі для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Гантель для фитнеса виниловая Zelart фиолетовая, 1,5 кг (TA-2777-1_5_VIO) , Гантель для фитнеса виниловая Zelart фиолетовая, 1,5 кг (TA-2777-1_5_VIO) і Гантель для фитнеса виниловая Zelart фиолетовая, 1,5 кг (TA-2777-1_5_VIO) від кращих світових постачальників 1251 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гантелі для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гантелі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн