Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White

КОД ТОВАРУ: 117157
  • Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White
  • Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White - Фото №2
Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White
Матеріал: поліестер. Колір: червоний, білий. Особливості: зносостійка тканина, гіпоалергенність, не обмежує рухів, для тренувань, красиві комбінації кольорів.
Lotto
  • Футболка футбольная Lotto Jersey Omega Q7983 White/Black
  • Футболка футбольная Lotto Jersey Omega Q8528 Flame/White
  • Футболка футбольная Lotto Jersey Omega Q8529 Royal/White
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
249 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
M, L, XL
Вік
для дорослих
АРТИКУЛ
Q8528
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White здивує вас своїм дизайном і відмінною якістю. Гарний червоний колір вироби доповнений білими рукавами з червоним подвійним ромбом, вставками з боків внизу і контрастною білою окантовкою на горловині. Плечі прикрашені білими смужками, а область на грудях - невеликим логотипом і назвою бренду, що виділяється на червоному тлі полотна іншим відтінком. Виконана футболка з поліестеру, який наділяє одяг найвищої зносостійкість, вона не мнеться, не линяє і не вимагає спеціального догляду. Футболка пошита простим кроєм, з горловиною V-подібного виду. Облегающая модель вигідно підкреслює достоїнства фігури спортсмена, але не викликає дискомфорту під час гри.

особливості:

- зносостійка тканина;

- гіпоалергенність;

- не обмежує рухів;

- для тренувань;

- красиві комбінації кольорів.

Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White - грай впевнено!

Характеристики:

Матеріал: поліестер.

Колір: червоний, білий.

Виробник: Lotto (Італія)

Lotto - італійський бренд, що випускає трендовую одяг для спортсменів, які віддають перевагу добротності, зручності і доступною ціною. Безпрецедентну якість одягу, взуття та спортивних аксесуарів бренду завоювало повагу і світове визнання громадськості.


Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White купити за вигідною ціною 249 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные футболки таких торгових марок, як наприклад: Lotto в онлайн магазині Терра Спорт
Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка футбольна Lotto Jersey Omega Q8528 Flame / White буде Вашим першим кроком. В « Футбольні футболки » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні футболки здивує Вас своєю якістю. Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL , Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL і Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL від знаменитих світових виробників 4354 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні футболки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні футболки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн