Футболка Bad Boy Icon чорна

КОД ТОВАРУ: 128389
  • Футболка Bad Boy Icon чорна
Футболка Bad Boy Icon чорна
Колір: чорна. матеріал: 50% поліестер 25% бавовна 25% шовк. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Особливості: Приємна тканину. Плоскі шви.   Злегка облягає силует. Чи не сковує рухів. Мінімалістичний дизайн.
Bad Boy
  • Футболка Bad Boy Icon Red
  • Футболка Bad Boy Icon черная
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
676 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 90 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Футболка
Тип футболки
З коротким рукавом
Крій
Приталений
АРТИКУЛ
240005
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка Bad Boy Icon чорна - стильна модель, злегка облягає чоловічу фігуру, але при цьому не сковує в рухах. Футболка немарка і догляд за нею легкий. Навіть при стрірке в гарячих температурах вона не втрачає колір і не сідає в розмірах. А до складу тканини входить шовк, що забезпечує м'якість і приємність для тіла. Футболка підійде як для повсякденного носіння, так і для тренувань. Зверху на грудях розташовується невеликий принт з брендом, виконаний гелевою печаткою.

особливості:

·          Приємна тканину;

·          Плоскі шви;

·          Злегка облягає силует;

·          Чи не сковує рухів;

·          Мінімалістичний дизайн.

Характеристики:

  Колір: чорна;

  матеріал: 50% поліестер 25% бавовна 25% шовк;

  Розмір: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Bad Boy (Бразилія).

Бренд давно зарекомендував себе як серед спортсменів, так і серед звичайних хлопців, які захоплюються бойовими мистецтвами. Особливо багато продукції виробник випускає для боїв ММА. Тому хлопці, які хочуть наслідувати борцям, звертають увагу на цей одяг. Вона якісна, передбачена як для повсякденного носіння, так і для тренувань. А ще вона по-справжньому володіє чоловічим стилем.


Футболка Bad Boy Icon чорна підібрати і замовити по які завищеною вартістю 676 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Bad Boy в онлайн каталозі Терра Спорт
Футболка Bad Boy Icon чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка Bad Boy Icon чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Футболка Bad Boy Icon чорна допоможе на шляху до мети. В « Футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Футболки та майки обрадує Вас високою якістю. Футболка мужская Leone Burgundy - XL , Футболка мужская Leone Burgundy - XL і Футболка мужская Leone Burgundy - XL від топових світових брендів 4412 Ви зможете побачити в нашій лінійці Футболки та майки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн