Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см

КОД ТОВАРУ: 236240
  • Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см
Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см
Тип: гра настільна. Вид: футбол. Вікова категорія: від 3 років. Матеріал: пластик. Колір поля: зелений. Упаковка: картонна коробка, 53х34х7 см. Особливості футболу: настільний; для дітей від трьох років; надійні і безпечні матеріали; пружинний механізм гри; високі бортики ігрового поля.
Leon
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
297 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Футбол настільний
АРТИКУЛ
8881
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см - яскрава, якісна гра, призначена для дітей від трьох років. Представлена модель виконана з дуже міцного, стійкого до ударів пластику, який абсолютно безпечний для дітей. Даний набір являє собою зменшене футбольне поле, на якому розташовані футболісти двох команд, а також ворота. Гравці закріплені на поверхні за допомогою спеціального пружинного механізму. Принцип гри простий - необхідно забивати голи в ворота суперника. Настільний футбол допоможе весело, захоплююче провести дозвілля, при цьому поліпшити координацію, моторику, увагу і швидкість реакції.



Особливості футболу:

  • настільний;
  • для дітей від трьох років;
  • надійні і безпечні матеріали;
  • пружинний механізм гри;
  • високі бортики ігрового поля.

Характеристики:
Тип: гра настільна;
Вид: футбол;
Вікова категорія: від 3 років;
Матеріал: пластик;
Колір поля: зелений;
Упаковка: картонна коробка, 53х34х7 см.



Виробник: Leon (Китай).
Бренд Leon спеціалізується на виробництві настільних ігор і головоломок, призначених як для дітей, так і для дорослих. Продукція торгової марки відрізняється оригінальним дизайном, високою якістю матеріалів, їх безпекою, розвиваючими особливостями. В асортименті товарів компанії ви зможете знайти такі популярні у всьому світі гри як монополія, шахи, шашки, настільний футбол, хокей та інші не менш популярні моделі. Заснований бренд в Китаї, там же знаходиться і його виробнича база.


Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см купити за вигідною ціною 297 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Настольный футбол таких виробників, як наприклад: Leon в магазині terrasport.ua
Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Настільний футбол

Давно мрієте зайнятися спортом? Футбол настільний на пружині Leon 8881, 53х34х7 см буде Вашим першим кроком. В « Настільний футбол » є все, що необхідно спортсмену. Настільний футбол здивує Вас своєю якістю. Футбол настільний Garlando G-500, сіре дерево-дуб (G500GRUCVL) , Футбол настільний Garlando G-500, сіре дерево-дуб (G500GRUCVL) і Футбол настільний Garlando G-500, сіре дерево-дуб (G500GRUCVL) від знаменитих світових виробників 6773 Ви знайдете в нашому розділі Настільний футбол . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Настільний футбол . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн