Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий

КОД ТОВАРУ: 81554
  • Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий
Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий
Особливості ліхтаря: налобний, потужний, водонепроникний, кілька режимів роботи, блокування самовільного включення, плоский корпус, трирівневий індикатор зарядки, регульований головний ремінь, легкий, зручний кнопка перемикання. Світловий потік: 100 люмен (в максимальному режимі). Вага: 110 г з батареями. Водонепроникність: IP X7 (1 м / 30 хв). Світлодіоди: 1 потужний білий, 2 червоних, 2 білих. Харчування: 4 лужні батареї AAA / LR03 (в комплекті). Світловий потік: 50 - 100 люмен. Дистанція: 50 - 100 м. Колір: білий. Батарейки: 4хАА. Час роботи в економічному режимі: 200 годин.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 197 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
налобні
Яскравість
51 - 100 лм
Довжина
101 - 150 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
пластик
Водонепроникність
да
Удароміцність
немає
АРТИКУЛ
BD 620611.ULWT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta з рівнем водонепроникності IP X7 витримує занурення у воду на глибину 1 м протягом 30 хвилин. Він абсолютно незамінний в туристичних походах будь-якої складності. Легкість, надійність, простота управління ліхтарем забезпечать вам комфорт в екстремальних умовах. У ньому є кілька режимів світіння: ближній, дальній, миготливий, нічний. Перемикання режимів здійснюється завдяки одній кнопці. Ліхтарик захищений від самовільного включення спеціальним режимом блокування.
Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta відрізняється малими габаритами і невеликою вагою 110 г (з батареями) і його транспортування не представляє складності. В економічному режимі він може працювати до 200 годин. Завдяки трирівневого індикатору ви будете завжди інформовані про рівень його зарядки. Це зручний, якісний, яскравий ліхтарик здатний прослужити вам довгий час. Спортивні товари, що випускаються компанією Black Diamond завоювали собі добре ім'я на міжнародному ринку.

Особливості ліхтаря:
- налобний;
- потужний;
- водонепроникний;
- кілька режимів роботи;
- блокування самовільного включення;
- плоский корпус;
- трирівневий індикатор зарядки;
- регульований головний ремінь;
- легкий;
- зручна кнопка перемикання.

Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta - гарантія комфорту в похідних умовах!

Характеристики:

Світловий потік: 100 люмен (в максимальному режимі).
Вага: 110 г з батареями.
Водонепроникність: IP X7 (1 м / 30 хв).
Світлодіоди: 1 потужний білий, 2 червоних, 2 білих.
Харчування: 4 лужні батареї AAA / LR03 (в комплекті).
Світловий потік: 50 - 100 люмен.
Дистанція: 50 - 100 м.
Колір: білий.
Батарейки: 4хАА.
Час роботи в економічному режимі: 200 годин.


Виробник: Black Diamond (США).

Починаючи з 1957 року компанія займається виробництвом інноваційного спорядження для скелелазіння, альпінізму і гірськолижного спорту. Випускаються Black Diamond карабіни, каски, ліхтарі, намети, рюкзаки, рукавички, лижі і багато іншого відрізняється чудовою якістю і користується великою популярністю на міжнародному ринку.


Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий купити по які завищеною вартістю 1 475 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Налобные фонари таких брендів, як наприклад: Black Diamond в каталозі Терра Спорт
Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно планували зайнятися фігурою? Ліхтар налобний Black Diamond Storm Ulrta білий буде Вашим першим кроком. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Налобні і шахтарські ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар налобний Black Diamond Storm білий , Ліхтар налобний Black Diamond Storm білий і Ліхтар налобний Black Diamond Storm білий від знаменитих світових виробників 1816 Ви зможете побачити в нашій категорії Налобні і шахтарські ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Налобні і шахтарські ліхтарі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн