Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений

КОД ТОВАРУ: 81567
  • Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений
Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений
Особливості ліхтаря: налобний, потужний, має кілька режимів роботи, блокування мимовільного включення, індикатор заряду, водонепроникний, 5 світлодіодів. Джерело енергії: батарейки. Елементи живлення: ААА. Джерело світла: світлодіоди. Кількість світлодіодів: 5. Світловий потік: 90 люмен. Тип світлодіодів: 1 світлодіод типу TriplePower, 2 "білих" і 2 "червоних" світлодіода типу SinglePower. Водонепроникність: IPX4. Матеріал корпусу: пластик. Колір зелений.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 075 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 144 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
налобні
Яскравість
51 - 100 лм
Довжина
101 - 150 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
пластик
Водонепроникність
да
Удароміцність
немає
АРТИКУЛ
BD 620612.RVGR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар налобний Black Diamond Spot - оновлена версія налобного ліхтарика 2013 року, з потужністю 90 люменів в режимі максимальної яскравості. Ліхтарик має кілька режимів роботи: ближнє світло, дальнє світло, максимальна яскравість, економний світло, нічне освітлення. "Червоні" світлодіоди типу SinglePower дозволяють відмінно бачити в темряві, без зайвого переходу в білий світ. Ліхтарик має такі прості, але корисні функції, як блокування мимовільного включення і індикатор заряду. Перша захистить вас від випадкового включення, а друга - дозволить тримати ситуацію з зарядом завжди під контролем.
Ліхтар налобний Black Diamond Spot володіє водонепроникністю рівня IPX4, що захищає його від бризок води і струменів води, падаючих під будь-яким кутом. Вага ліхтарика з батарейками становить всього 90 м Регульований головний ремінець дозволяє закріпити ліхтарик з максимальною зручністю. Він неодмінно стане в нагоді вам в будь-якій ситуації - як в похідних умовах, так і в господарських справах.

Особливості ліхтаря:
- налобний;
- потужний;
- має кілька режимів роботи;
- блокування мимовільного включення;
- індикатор заряду;
- водонепроникний;
- 5 світлодіодів.

Ліхтар налобний Black Diamond Spot - незамінний в будь-яких обставин!

Характеристики:

Джерело енергії: батарейки.
Елементи живлення: ААА.
Джерело світла: світлодіоди.
Кількість світлодіодів: 5.
Світловий потік: 90 люмен.
Тип світлодіодів: 1 світлодіод типу TriplePower, 2 "білих" і 2 "червоних" світлодіода типу SinglePower. Водонепроникність: IPX4.
Матеріал корпусу: пластик.
Колір: зелений.


Виробник: Black Diamond (США).

Починаючи з 1957 року компанія займається виробництвом інноваційного спорядження для скелелазіння, альпінізму і гірськолижного спорту. Випускаються Black Diamond карабіни, каски, ліхтарі, намети, рюкзаки, рукавички, лижі і багато іншого відрізняється чудовою якістю і користується великою популярністю на міжнародному ринку.


Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений купити за вигідною ціною 1 075 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Налобные фонари таких торгових марок, як наприклад: Black Diamond в онлайн магазині Терра Спорт
Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліхтар налобний Black Diamond Spot зелений буде Вашим першим кроком. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Налобні і шахтарські ліхтарі здивує Вас своєю якістю. Ліхтар налобний Black Diamond Cosmo пурпурний , Ліхтар налобний Black Diamond Cosmo пурпурний і Ліхтар налобний Black Diamond Cosmo пурпурний від знаменитих світових виробників 1816 Ви знайдете в нашому розділі Налобні і шахтарські ліхтарі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Налобні і шахтарські ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн