Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний

КОД ТОВАРУ: 81563
  • Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний
Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний
Особливості ліхтаря: налобний, легкий, надійний, потужне світло, кілька режимів перемикання, економічна витрата енергії, регульований ремінець, водонепроникний, плоский обтічний корпус, трирівневий індикатор зарядки, функція автоматичного відключення. Рівень водонепроникності: IPX4 (захист від бризок і струменів води, падаючих під будь-яким кутом). Розмір: 22,3x10,5x5.3 см. Тип діода: 1 DoublePower, 4 SinglePower (2 white, 2 red). Яскравість: 90 люмен. Харчування: 3 AAA included. Вага з батарейками: 54 м Ступінь захисту: IPX 4. Діяльність світіння: DoublePower LED 70 м / 2 SinglePower LEDs 15 м. Час роботи: 200 годин / 250 годин. Водонепроникність: IPX4. Колір чорний.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 075 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 144 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
налобні
Яскравість
51 - 100 лм
Довжина
більше 200 мм
Спосіб зарядки
батарейки / акуумулятори
Матеріал корпусу
пластик
Водонепроникність
да
Удароміцність
немає
АРТИКУЛ
BD 620609.MTBK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліхтар налобний Black Diamond Spot користується великим успіхом у любителів активного відпочинку. Розрахований на будь-які ситуації. Компактний і потужний. Має кілька режимів світіння. "Червоні" світлодіоди типу SinglePower дозволяють відмінно бачити в темряві, без зайвого переходу в білий світ. Ліхтарик має такі прості, але, в той же час, корисні, функції як блокування і індикатор заряду. Перша захистить вас від випадкового включення десь у вас в сумці, а друга -позволіт вам тримати ситуацію з зарядом завжди під контролем.
Ліхтар налобний Black Diamond Spot з водонепроникністю IPX4 захищений від бризок і струменів води, падаючих під будь-яким кутом. Завдяки трирівневого індикатору зарядки ви завжди будете інформовані про стан зарядженості ліхтаря.

Особливості ліхтаря:
- налобний;
- легкий;
- надійний;
- потужне світло;
- кілька режимів перемикання;
- економічна витрата енергії;
- регульований ремінець;
- водонепроникний;
- плоский обтічний корпус;
- трирівневий індикатор зарядки;
- функція автоматичного відключення.

Ліхтар налобний Black Diamond Spot - компактний, легкий, надійний!

Характеристики:
Розмір: 22,3x10,5x5.3 см.
Тип діода: 1 DoublePower, 4 SinglePower (2 white, 2 red).
Яскравість: 90 люмен.
Харчування: 3 AAA included.
Вага з батарейками: 54 м
Ступінь захисту: IPX 4.
Дальність світіння: DoublePower LED 70 м / 2 SinglePower LEDs 15 м.
Час роботи: 200 годин / 250 годин.
Водонепроникність: IPX4.

Колір: чорний.


Виробник: Black Diamond (США).

Починаючи з 1957 року компанія займається виробництвом інноваційного спорядження для скелелазіння, альпінізму і гірськолижного спорту. Випускаються Black Diamond карабіни, каски, ліхтарі, намети, рюкзаки, рукавички, лижі і багато іншого відрізняється чудовою якістю і користується великою популярністю на міжнародному ринку.


Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний купити по реально виправданою вартості 1 075 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Налобные фонари таких брендів, як наприклад: Black Diamond в інтернет каталозі Терраспорт
Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ліхтар налобний Black Diamond Spot чорний допоможе досягти мети. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Налобні і шахтарські ліхтарі порадує Вас високою якістю. Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий , Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий і Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 650 Oculus чорно-сірий від кращих світових брендів 1816 Ви побачите в нашій категорії Налобні і шахтарські ліхтарі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Налобні і шахтарські ліхтарі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн