Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks

КОД ТОВАРУ: 126104
  • Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks
  • Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks - Фото №2
Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks
Тип шкарпеток: спецодяг. Властивості: водонепроникність / вогнетривкість. Тришарова структура: Зовнішній шар: 71% мета-арамід, 20% нейлон, 6% еластик для гумки, 3% еластан. Середній шар: мембрана Porelle (UK). Внутрішній шар: 100% бавовна. Температура прання: 40 С. Колір: чорний. Розмір: L, M, S, XL.
Dexshell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
920 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 123 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS432
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks завдяки своїм властивостям призначені, перш за все, для використання в екстремальних видах професійної діяльності: пожежними, рятувальниками і т.д. Захист від порізів. Захищеність від високих температур (400 ° С). Безшовний пошив. Подовжена модель. Повна водонепроникність за рахунок використання мембранної плівки, яка не дозволяє воді проникати всередину тканини. У той же час, повітря вільно циркулює в обох напрямках, забезпечуючи шкірі ніг оптимально комфортний мікроклімат. Тришарова структура: внутрішній шар виготовлений з м'якого гипоалергенного бавовни, середній шар являє собою водонепроникну мембрану Porelle (UK), і зовнішній шар пошитий з матеріалу, до складу якого входять: 71% мета-арамід, 20% нейлон, 6% еластик для гумки, 3% еластан. Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks пошиті з урахуванням особливостей форми ноги. На носках є області утяжки на стопі і підйомі. Під час ходьби шкарпетки не сповзають, оскільки щільно облягають ногу. Дана модель сертифікована за стандартом EN ISO 15025, який підтверджує, що шкарпетки підходять в якості спецодягу для захисту від тепла і вогню. Прати їх необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40 ° C). Спочатку необхідно висушити шкарпетки вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку в вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб вони не розшарувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.

Особливості шкарпеток:
- водонепроникні / вогнетривкі;
- тришарова структура;
- захист від порізів;
- повноцінна вентиляція;
- безшовний пошиття;
- подовжена модель;
- анатомічний крій;
- під час ходьби не сповзають;
- сертифіковані за стандартом EN ISO 15025;
- стираються вручну при температурі не вище 40 С;
- спортивний дизайн;
- спеціальне екіпірування рятувальників / пожежних.

Характеристики:
Тип шкарпеток: спецодяг;
Властивості: водонепроникність / вогнетривкість;
Тришарова структура:
Зовнішній шар: 71% мета-арамід, 20% нейлон, 6% еластик для гумки, 3% еластан;
Середній шар: мембрана Porelle (UK);
Внутрішній шар: 100% бавовна;
Температура прання: 40 С;
Колір: чорний;
Розмір: L, M, S, XL.

Виробник: Dexshell (Китай).
Dexshell - відомий виробник водонепроникного одягу для спорту, професійної діяльності, відпочинку на природі та щоденного використання. Саме під цим брендом такий одяг вперше стала доступною професійним спортсменам і працівникам галузей з підвищеними вимогами до безпеки. Тришарова структура одягу, пошитого за найсучаснішими технологіями, робить її водонепроникною і комфортною в різних екстремальних умовах. Висока якість, надійність, відмінний спортивний дизайн продукції, що випускається Dexshell продукції дозволили їй завоювати хороші позиції на європейському ринку.


Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks купити по які завищеною вартістю 920 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские носки таких брендів, як наприклад: Dexshell в каталозі Терра Спорт
Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки водонепроникні / вогнетривкі DexShell Flame Retardant Socks буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 , Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 і Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 від знаменитих світових виробників 2154 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн