Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H

КОД ТОВАРУ: 131707
  • Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H
Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H
Вид навантаження: на розтягнення. Тип: вісімка. Комплект: 1 шт. Матеріал: гума. Особливості: Еспандер володіє універсальним розміром. Призначений для розтягування м'язів. Матеріал не деформується з часом. Універсальна анатомічна форма.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
199 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
MD1301-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H - тренажер, який можна використовувати як вдома, так і в спортзалах. Виконувати вправи з еспандером особливо корисно після тренування, щоб розтягнути і швидше відновити м'язи. З таким тренажером зручно займатися, оскільки на ньому передбачені ручки, а також конструкція є універсальною і дозволяє рівномірно розподілити навантаження. А високий рівень опору додасть ефективності вашим тренувань.

 

особливості:

·          Еспандер володіє універсальним розміром;

·          Призначений для розтягування м'язів;

·          Матеріал не деформується з часом;

·          Універсальна анатомічна форма.

 

Характеристики:

  Вид навантаження: на розтягнення;

  Тип: вісімка;

  Комплект: 1 шт;

  Матеріал: гума.

Навантаження: висока.

 

Виробник: Fitex (Англія).
Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.

 


Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H купити за вигідною ціною 199 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Fitex в онлайн магазині Терра Спорт
Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер багатофункціональний Fitex MD1301-H буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Гумка для фітнесу 4FIZJO Mini Power Band 15-20 кг 4FJ0013 , Гумка для фітнесу 4FIZJO Mini Power Band 15-20 кг 4FJ0013 і Гумка для фітнесу 4FIZJO Mini Power Band 15-20 кг 4FJ0013 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн