Еспандер грудної Kepai

КОД ТОВАРУ: 91428
  • Еспандер грудної Kepai
  • Еспандер грудної Kepai - Фото №2
Еспандер грудної Kepai
Матеріал: пружина - метал, ручки - пластик. Комплектація: 1 шт. Кількість пружин: 5.
Kepai
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
237 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Пружинні
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
CMH112
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер грудної Kepai - п'ятиполосний еспандер, який поєднує в собі плечовий і кистьовий еспандери. Даний еспандер створений для розвитку грудних м'язів, м'язів спини, плечового пояса і преса. Еспандер Kepai дає можливість доповнювати тренування різноманітними вправами і робить їх максимально ефективними.

Універсальність еспандера Kepai в тому, що він настільки легкий в експлуатації, що підійде людині будь-якого віку і статі. Перевагою даного еспандера Kepai є те, що він володіє п'ятьма знімаються пружинами, завдяки яким ви зможете регулювати навантаження і підбирати той рівень, який відповідає вашій фізичній підготовці.

Особливості еспандера:
- плечовий і кистьовий еспандер;
- 5 знімаються пружин;
- можливість регулювання;
- універсальність.

Еспандер п'ятиполосний Kepai для груші 2 в 1: плечовий і кистьовий - гарантія ефективності!

Характеристики:
Матеріал: пружина - метал, ручки - пластик;
Комплектація: 1 шт;
Кількість пружин: 5.

Виробник: Kepai (Китай).
Kepai - один з найбільших китайських виробників спортивного асортименту. Незважаючи на більш, ніж доступні ціни, вся продукція марки Kepai відрізняється гарною якістю і надійністю. Лінійка товарів Kepai дуже різноманітна: насоси для м'ячів, волани для бадмінтону, скейти, килимки для йоги. Але найголовнішим і різноплановим напрямками є роликові ковзани.


Еспандер грудної Kepai купити за вигідною ціною 237 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Грудные и плечевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Kepai в онлайн каталозі Терра Спорт
Еспандер грудної Kepai Еспандер грудної Kepai - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер грудної Kepai"

Переваги: Блестит :)
Недоліки: Размер как для малорослого ( это есть Китай )
Коментар: Довольно неплохой. Надо знать... для полноценного развития групп мышц данным эспандер?ом. Его длина ( пружины ) маловаты, коротки , со временем начинают провисать, растягиваться. Рекомендую вам брать 2-а эспандера -( из двух делаю один; пружина к пружине пристегнуть), удлинить его. Так намного дольше прослужит и прибавит удобства в тренировках.
Будем Здоровы.!.
17 Мая 2017
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
эдик У.
Довольно неплохой. Надо знать... для полноценного развития групп мышц данным эспандер?ом. Его длина ( пружины ) маловаты, коротки , со временем начинают провисать, растягиваться. Рекомендую вам брать 2-а эспандера -( из двух делаю один; пружина к пружине пристегнуть), удлинить его. Так намного дольше прослужит и прибавит удобства в тренировках.
Будем Здоровы.!.
17 Мая 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грудні і плечові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер грудної Kepai буде Вашим першим кроком. В « Грудні і плечові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Грудні і плечові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер грудної Joerex , Еспандер грудної Joerex і Еспандер грудної Joerex від знаменитих світових виробників 2731 Ви знайдете в нашому розділі Грудні і плечові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Грудні і плечові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн