Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow

КОД ТОВАРУ: 143939
  • Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow
  • Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow - Фото №2
  • Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow - Фото №3
Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow
Матриця: 12 МП. Режими фото: один знімок, циклічна запис, серійна, автоспуск. Режими відео: Full HD при 30 fps, HD при 60 fps. Акумулятор: 900 мАг. Матеріал корпусу: пластик. Колір жовтий. Розмір: 59,3х41,1х24,6 мм. Вага: 64 грами. Особливості: для якісної зйомки в екстремальних умовах; є режим фотозйомки та підводної зйомки до 30 метрів; з двох дюймовим LCD-дисплеєм; наявність Wi-Fi; з Flash пам'яттю; з кутом огляду 140 °; є роз'єми для мікро SD до 64 ГБ, мікро USB 2.0 і мікро HDMI.
Airon
  • Экшн-камера Airon ProCam HD Blue
  • Экшн-камера Airon ProCam HD Yellow
  • Экшн-камера Airon ProCam HD Silver
  • Экшн-камера Airon ProCam HD Black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 267 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розширення відео
3840x2160
АРТИКУЛ
4285234589562
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow - допоможе вам відобразити свої спортивні досягнення, зняти відмінні відеоролики, які не соромно буде показати своїм друзям. У комплекті з камерою ви знайдете все що можливо: водонепроникний кейс, кріплення на кермо або на штатив, всілякі затиски, багатофункціональні кріплення, кріплення на шолом, текстильні липучки, страхувальні кріплення, кабель USB, мережевий адаптер, акумулятор, мікрофібра і інше. Всі ці аксесуари можна використовувати з камерами інших виробників. За допомогою Wi-Fi екшн-камерою можна керувати на iOS і Android.

особливості:
- для якісної зйомки в екстремальних умовах;
- є режим фотозйомки та підводної зйомки до 30 метрів;
- з двох дюймовим LCD-дисплеєм;
- наявність Wi-Fi;
- з Flash пам'яттю;
- з кутом огляду 140 °;
- є роз'єми для мікро SD до 64 ГБ, мікро USB 2.0 і мікро HDMI.

Характеристики:
Матриця: 12 МП;
Режими фото: один знімок, циклічна запис, серійна, автоспуск;
Режими відео: Full HD при 30 fps, HD при 60 fps;
Акумулятор: 900 мАг;
Матеріал корпусу: пластик;
Колір: жовтий;
Розмір: 59,3х41,1х24,6 мм;
Вага: 64 грами.

Виробник: Airon (Китай).
Компанія Airon на ринку України з 2010 року і зайняла свою нішу в галузі виробництва портативної електроніки. Продукція недорога, має стильний зовнішній вигляд, що змінюється в ногу з часом. Електронні книги, стрілялки камери та інше вражає своїми технічними показниками, безпекою та комфортністю.


Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 999 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Экшн-камеры и видеорегистраторы таких торгових марок, як наприклад: Airon в онлайн каталозі Терра Спорт
Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow - Фото №2 Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Екшн-камери і відеореєстратори

Давно планували зайнятися фігурою? Екшн-камера Airon ProCam HD Yellow допоможе на шляху до мети. В « Екшн-камери і відеореєстратори » є все, що необхідно спортсмену. Екшн-камери і відеореєстратори обрадує Вас високою якістю. Екшн-камера SJCam SJ5000 + WIFI 1080p 60 к / сек оригінал (чорний) , Екшн-камера SJCam SJ5000 + WIFI 1080p 60 к / сек оригінал (чорний) і Екшн-камера SJCam SJ5000 + WIFI 1080p 60 к / сек оригінал (чорний) від топових світових брендів 1773 Ви зможете побачити в нашій лінійці Екшн-камери і відеореєстратори . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Екшн-камери і відеореєстратори . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн