A2120 Гра Дженга (оновлена)

КОД ТОВАРУ: 109874
  • A2120 Гра Дженга (оновлена)
A2120 Гра Дженга (оновлена)
Вік: від 6 років. Кількість гравців: від 2 до 6. Тривалість: 10-30 хвилин Мова: язиконезавісімая Виробництво: Hasbro.
Hasbro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
485 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
A2120
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настільна гра «Дженга» є плодом фантазії Леслі Скотта. У комплектації ви знайдете безліч дерев'яних блоків і знайомі кожному правила, нехай і в оновленій версії. Кожен з дерев'яних блоків відрізняється довжиною, в три рази перевищує ширину, і висотою, що дорівнює приблизно половині ширини блоку. Перед початком ігровий партії вам доведеться побудувати вежу, висота якої - рівно 18 поверхів. Для побудови кожного з цих поверхів використовується три блоки, покладених дуже щільно і, звичайно ж, паралельно один одному. Блоки кожного наступного поверху треба класти перпендикулярно попереднім поверхах.
Гравець, який побудував вежу, повинен ходити першим. Намагаючись зберегти вежу в цілості й безпеки, він повинен спробувати витягти з будь-якого рівня один блок. При цьому використовується виключно одна рука. Коли вежа падає, гра вважається закінченою. Її падінням вважають падіння будь-якого зайвого дерев'яного блоку (крім блоку, витягнуті гравцем і невдало розташованим на самому верху башти). Тим, хто програв вважається той гравець, який не зможе зберегти вежу незруйнованої.
Настільна гра Дженга не залишить байдужими тих любителів настільних ігор, які мають певну спритністю рук. Крім того, тут не обійтися без здорової порції щирого сміху. Спритністю ваших рук, умінням концентруватися на будівництві дуже крихкою вежі, уважністю ви зможете забезпечити собі перемогу і успішно довести гру до кінця.

склад:
54 дерев'яних бруска
Правила гри

Загальні характеристики:
Вік: від 6 років.
Кількість гравців: від 2 до 6.
Тривалість: 10-30 хвилин
Мова: язиконезавісімая
Виробництво: Hasbro.


A2120 Гра Дженга (оновлена) купити по які завищеною вартістю 485 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разные таких брендів, як наприклад: Hasbro в каталозі Терра Спорт
A2120 Гра Дженга (оновлена)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "A2120 Гра Дженга (оновлена)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? A2120 Гра Дженга (оновлена) буде Вашим першим кроком. В « Різні » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різні здивує Вас своєю якістю. Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) , Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) і Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) від знаменитих світових виробників 460 Ви зможете побачити в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різні . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн