Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005)

КОД ТОВАРУ: 429169
  • Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005)
Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005)
Impulse DAP Station. Тренувальний модуль - Двох блокова станція вільного руху. Impulse DAP Station - один з 5 основних тренувальних модулів комплексу тренажерів Impulse Zone (Crossfit) для функціонального тренінгу і кроссфіта. Універсальний тренажер для тренування всіх основних груп м'язів. Особливості тренажера: Конструкція блоків і набір різноманітних рукояток дозволяє виконувати величезний арсенал вправ з використанням стрибків, стартових розбігів і ударної техніки з єдиноборств; Система динамічного регулювання блоків по висоті з діапазоном від 15 до 190 см дає можливість швидкого і оптимально підбору кутів роботи. Блоки можуть встановлюватися несиметрично і використовуватися двома займаються одночасно; Ергономічний турнік для підтягувань. Impulse DAP Station входить до складу комплексів Impulse X-Shape Crossfit Training Zone. * Умови поставки, а також можливі знижки, розстрочки і кредити обговорюються індивідуально, в процесі формування кожного конкретного замовлення.
Impulse
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
179 020 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23899 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
IZ7005
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Impulse DAP Station. Тренувальний модуль - двох блокова станція вільного руху. Impulse DAP Station - один з 5 основних тренувальних модулів комплексу тренажерів Impulse Zone (Crossfit) для функціонального тренінгу і кроссфіта. Універсальний тренажер для тренування всіх основних груп м'язів.


особливості:

  • ергономічний турнік для підтягувань;
  • конструкція блоків і набір різноманітних рукояток дозволяє виконувати величезний арсенал вправ з використанням стрибків, стартових розбігів і ударної техніки з єдиноборств;
  • система динамічного регулювання блоків по висоті з діапазоном від 15 до 190 см дає можливість швидкого і оптимально підбору кутів роботи. Блоки можуть встановлюватися несиметрично і використовуватися двома займаються одночасно.


Характеристики:

    • вага: 380 кг;
    • габарити: 239x96x237 см;
    • матеріал: сталь;
    • колір чорний.


    Виробник: Impulse (Україна).


    Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 179 020 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Impulse в онлайн каталозі Терра Спорт
    Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005)

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005)"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Вантажноблокові тренажери

    Давно планували зайнятися фігурою? Станція вільного руху двохблокові Impulse Dap Station (IZ7005) допоможе на шляху до мети. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери обрадує Вас високою якістю. Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) , Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) і Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) від топових світових брендів 206 Ви зможете побачити в нашій лінійці Вантажноблокові тренажери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн