Доріжка бігова Interfit TS 5.1

КОД ТОВАРУ: 92494
  • Доріжка бігова Interfit TS 5.1
Доріжка бігова Interfit TS 5.1
Вид застосування: домашній. Тип доріжки: електрична. Вага тренажера: 38 кг. Довжина бігового полотна: 116 см. Габарити: 155х67х122 см. Регулювання кута нахилу: не регулюється. Дисплей: ЖК-дисплей з блакитною підсвіткою. Кількість тренувальних програм: 7 шт. Максимальна швидкість: 15 км / год. Максимальна вага користувача: 100 кг. Ширина бігового полотна: 39 см. Пройдена дистанція: є. Пульс: є. Датчики пульсу: є. Швидкість: є. Час тренування: є. Система амортизації: є. Перенесення і зберігання: компенсатори нерівності підлоги, транспортувальні ролики. Калорії: є. Рукоятки: нерегульовані. Харчування: від мережі 220 V. Потужність двигуна: 1,75 к.с.
InterFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
10 105 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1349 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
1,75
Швидкість руху, км / год
15
Максимальна вага користувача, кг
100
АРТИКУЛ
KL1337
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Interfit TS 5.1 - електрична бігова доріжка зі швидкістю від 0,5 до 15 км / ч. Максимальна вага користувача даної доріжкою - 100 кг. Interfit TS 5.1 - володіє 7 різними програмами тренування. Підняти настрій і мотивувати себе до тренувань ви зможете за допомогою улюбленої музики (MP3 вхід, функція FM радіо).

Бігова доріжка Interfit зручна і комфортна, має транспортувань коліщатками, так що ви зможете переміщати її без зайвих зусиль. У вас буде можливість застосовувати більш широкий діапазон напруги за допомогою безтрансформаторною технології електронного управління. LCD дисплей (блакитне підсвічування) і датчики пульсу допоможуть стежити за вашим станом і успіхами тренувань.

Особливості доріжки:
- електрична;
- 7 програм;
- транспортувальні ролики;
- LCD дисплей;
- датчики пульсу.

Доріжка бігова Interfit електрична TS 5.1 - тренуйся з задоволенням!

Характеристики:
Вид застосування: домашній;
Тип доріжки: електрична;
Вага тренажера: 38 кг;
Довжина бігового полотна: 116 см;
Габарити: 155х67х122 см;
Регулювання кута нахилу: не регулюється;
Дисплей: ЖК-дисплей з блакитною підсвіткою;
Кількість тренувальних програм: 7 шт .;
Максимальна швидкість: до 15 км / год;
Максимальна вага користувача: 100 кг;
Ширина бігового полотна: 39 см;
Пройдена дистанція: є;
Пульс: є;
Датчики пульсу: є;
Швидкість: є;
Час тренування: є;
Система амортизації: є;
Перенесення і зберігання: компенсатори нерівності підлоги, транспортувальні ролики;
Калорії: є;
Рукоятки: нерегульовані;
Харчування: від мережі 220 V;
Потужність двигуна: 1,75 к.с

Виробник: Interfit (Тайвань).
Компанія Interfit виробляє широкий асортимент спортивного обладнання високої якості. Надійна конструкція і стильний дизайн - головні відмінні риси тренажерів від Interfit. Орбітреки, мультитреки, бігові доріжки і велотренажери від Interfit забезпечать ефективні кардіо тренування, а за допомогою фітнес-станцій, лавок для преса, грифів, силових штанг і стійок в короткі терміни ви зможете набрати м'язову масу і поліпшити свої силові показники. Також Interfit пропонує лінійку тренажерів для дітей, які вже з дитинства звикнуть до спорту і хорошого здоров'я.


Доріжка бігова Interfit TS 5.1 купити по які завищеною вартістю 10 105 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Беговые дорожки таких брендів, як наприклад: InterFit в каталозі Терра Спорт
Доріжка бігова Interfit TS 5.1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова Interfit TS 5.1"

Переваги: Идеальная дорожка во всех отношениях
Недоліки: Нет
Коментар: Благодарна менеджеру магазина, это он выбрал для меня такую хорошую беговую дорожку. Конечно, терпеливо расспросив меня, что же я хочу и по какой цене. Доставили покупку без опоздания, в целости и сохранности, никаких поломок.
02 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Рина
Благодарна менеджеру магазина, это он выбрал для меня такую хорошую беговую дорожку. Конечно, терпеливо расспросив меня, что же я хочу и по какой цене. Доставили покупку без опоздания, в целости и сохранности, никаких поломок.
02 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно планували зайнятися фігурою? Доріжка бігова Interfit TS 5.1 буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова Tunturi Go Run 20 , Доріжка бігова Tunturi Go Run 20 і Доріжка бігова Tunturi Go Run 20 від знаменитих світових виробників 137 Ви зможете побачити в нашій категорії Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн