Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L

КОД ТОВАРУ: 61897
  • Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L
Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L
Особливості доріжки: електрична, малогабаритна, наявність транспортувальних коліщат, автоматичне регулювання кута нахилу, амортизована поверхню бігового полотна, зручна консоль, зручний ключ безпеки. Тип: електрична. Швидкість: 1-12 км / год. Потужність двигуна: 1,5 к.с. Покриття бігового полотна: амортизоване. Розмір бігового полотна: 0,4х1,12 м. Регулювання кута нахилу: автоматична (плавна). Кут нахилу: 12 градусів. Вимірювання пульсу: сенсорні датчики. Кількість встановлених кардіопрограмм: 6. Живлення: мережа 220 Вольт. Розмір в робочому стані: 1,72х0,74х1,27 м. Максимальна вага користувача: 110кг.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
23 385 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3122 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
1,50
Швидкість руху, км / год
12
Максимальна вага користувача, кг
110
АРТИКУЛ
SS-2000L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Доріжка бігова електрична USA Style WNQ SS-2000L відноситься до ряду тренажерів, щоденні заняття на якому дійсно допоможуть вам завжди перебувати в хорошій фізичній формі і прекрасному настрої. Регулярні пробіжки на цій максимально комфортною і легкокерованою доріжці тренують серцево-судинну систему організму, сприяють зміцненню м'язів, а також допомагають дотримуватися оптимального для вас ваги. Цей компактний тренажер займе мало місця у вашому будинку або на дачі, а його переміщення легко здійснюється завдяки транспортувальним коліщаткам.
Доріжка бігова електрична USA Style WNQ SS-2000L легко управляється завдяки зручній консолі, на великому екрані якій відображаються важливі показники тренувального процесу: профіль, швидкість, час, пройдена дистанція, калорії, пульс. Всі тренувальні програми, якими оснащена ця доріжка, розраховані на тренування з оптимальним навантаженням на серце. У цій моделі доріжки передбачений також ключ безпеки, що дозволяє миттєву зупинку в разі падіння або втрати рівноваги. Доріжка відрізняється сучасним дизайном і хорошими технічними даними.

Особливості доріжки:
- електрична;
- малогабаритна;
- наявність транспортувальних коліщат;
- автоматичне регулювання кута нахилу;
- амортизована поверхню бігового полотна;
- зручна консоль;
- ключ безпеки.

Доріжка бігова електрична USA Style WNQ SS-2000L - ефективність тренувань!

Характеристики:
Тип: електрична.
Швидкість: 1-12 км / год.
Потужність двигуна: 1,5 к.с.
Покриття бігового полотна: амортизоване.
Розмір бігового полотна: 0,4х1,12 м.
Регулювання кута нахилу: автоматична (плавна).
Кут нахилу: 12 градусів.
Вимірювання пульсу: сенсорні датчики.
Кількість встановлених кардіопрограмм: 6.
Живлення: мережа 220 Вольт.
Розмір в робочому стані: 1,72х0,74х1,27 м.
Максимальна вага користувача: 110кг.

 

Гарантія: 12 місяців.

Товар сертифікований!

Збірка ** бігової доріжки кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: USA Style (США, зроблено в Китаї).
Компанія USA Style займається виготовленням високоякісного кардіо-, силового, масажного обладнання та аксесуарів. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам. Тренажери USA Style призначені для ефективних тренувань в домашніх умовах. Всі товари цього виробника відрізняються надійністю і доступністю для всіх верств населення.

** Збірка здійснюється тільки за попереднім замовленням - за погодженням з менеджером.


Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L купити за вигідною ціною 23 385 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: USA Style в онлайн магазині Терра Спорт
Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова USA Style WNQ SS-2000L буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Дорожка беговая True Alpine Runner TI1000X Envision 16 , Дорожка беговая True Alpine Runner TI1000X Envision 16 і Дорожка беговая True Alpine Runner TI1000X Envision 16 від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн