Диск здоров'я Pro Supra PS P-707

КОД ТОВАРУ: 92450
  • Диск здоров'я Pro Supra PS P-707
Диск здоров'я Pro Supra PS P-707
Товщина диска: 2,7 см. Діаметр: 28 см. Матеріал: пластик.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
381 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Додатково
З магнітами
АРТИКУЛ
P-707
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диск здоров'я Pro Supra P-707 - оптимально ефективний тренажер для будинку. Займаючись на ньому регулярно, ви зможете зміцнити м'язи живота і стегон, а також досягти чудовій фізичній форми. Невеликі габарити диска дозволяють використовувати його не тільки вдома, але і в офісі або на відпочинку, де вам теж не завадить зайнятися своїм здоров'ям хоча б протягом декількох хвилин.
Диск здоров'я Pro Supra P-707 дозволить вам не тільки скинути зайву вагу і зміцнити м'язи, але також і підвищити тонус всього організму, адже його поверхня оснащена масажними елементами, масажними під час занять рефлекторні зони ніг, що благотворно позначається на здоров'ї. Тренуватися за допомогою диска можна самостійно, адже робота на ньому не вимагає ніяких особливих навичок і підходить для користувачів будь-якого рівня фізичної підготовки.

Особливості диска:
- універсальний спортивний снаряд;
- малогабаритний;
- можна використовувати вдома / в офісі;
- ефективний тренажер;
- масажна поверхню.

Диск здоров'я Pro Supra P-707 - для ефективних самостійних тренувань!

Характеристики:
Товщина диска: 2,7 см;
Діаметр: 28 см;
Матеріал: пластик.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).
Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.


Диск здоров'я Pro Supra PS P-707 купити за вигідною ціною 381 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Диски здоровья и балансиры таких виробників, як наприклад: Pro Supra в магазині terrasport.ua
Диск здоров'я Pro Supra PS P-707

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск здоров'я Pro Supra PS P-707"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно мрієте зайнятися спортом? Диск здоров'я Pro Supra PS P-707 буде Вашим першим кроком. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що необхідно спортсмену. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю якістю. Платформа балансувальна Pro Supra Bosu BS-1524 синя , Платформа балансувальна Pro Supra Bosu BS-1524 синя і Платформа балансувальна Pro Supra Bosu BS-1524 синя від знаменитих світових виробників 3852 Ви знайдете в нашому розділі Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн