Диск здоров'я магнітний PS P-702

КОД ТОВАРУ: 79081
  • Диск здоров'я магнітний PS P-702
Диск здоров'я магнітний PS P-702
Особливості диска: ефективний домашній тренажер, обертається без особливих зусиль, тренування доступні людям різного віку і комплекцій, компактний, легкий, для тренування вестибулярного апарату, для розігріву / тренування м'язів, рельєфна поверхня, акупунктурний ефект. Матеріал: пластик. Діаметр: 25 см. Товщина: 2,5 см.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
381 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Додатково
З магнітами
АРТИКУЛ
P-702-12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диск здоров'я магнітний PS P-702 підходить людям будь-якого віку і комплекції. Щоденні заняття на цьому диску неодмінно нададуть позитивний ефект на весь організм в цілому. Обертання на диску здійснюються без особливих зусиль за рахунок наявності всередині нього спеціального інерційного механізму.


Диск здоров'я магнітний PS P-702 дозволить вам поліпшити загальний тонус організму, додати тілу легкість, швидко зняти втому, позбутися від стресу. Рельєфна поверхня диска, впливаючи на певні точки стоп, створює акупунктурний ефект, який, як відомо, доброчинний для всього організму в цілому. Щодня займаючись на цьому диску, ви зможете зміцнити м'язи ніг і живота, а також скинути зайву вагу.


Особливості диска:
- ефективний домашній тренажер;
- обертається без особливих зусиль;
- тренування доступні людям різного віку і комплекцій;
- компактний;
- легкий;
- для тренування вестибулярного апарату;
- для розігріву / тренування м'язів;
- рельєфна поверхня;
- акупунктурний ефект.


Диск здоров'я магнітний PS P-702 - підходить для всіх, хто цінує своє здоров'я!


Характеристики:
Матеріал:
пластик.
Діаметр: 25 см.
Товщина: 2,5 см.

Виробник: Pro Supra.


Диск здоров'я магнітний PS P-702 вибрати за доступною вартості 381 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Диски здоровья и балансиры таких брендів, як наприклад: Pro Supra в каталозі магазина Terrasport
Диск здоров'я магнітний PS P-702

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск здоров'я магнітний PS P-702"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно хотіли зайнятися спортом? Диск здоров'я магнітний PS P-702 - це Ваш перший крок. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що знадобиться спортсмену. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю оригінальністю. Платформа балансувальна Medisport Черепаха мала , Платформа балансувальна Medisport Черепаха мала і Платформа балансувальна Medisport Черепаха мала від кращих світових виробників 3852 Ви можете знайти в нашій категорії Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн