Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red

КОД ТОВАРУ: 79603
  • Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red
Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red
Особливості електромобіля: для дітей від 2-х років, яскравий, легкий, зручний, працює від акумулятора, ремені безпеки, пульт ДУ, малогабаритний. Матеріал: пластик. Розвиваємо швидкість: 2 км / год. Акумулятор: 6V / 7Ah. Час роботи від акумулятора: 1,5 години. Габарити: 1,11х0,71х0,56 м. Вік дитини: від 2-х років. Колір червоний.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 989 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 266 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
менше 3-х років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
менше 20 кг
АРТИКУЛ
YJ129-RED
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий електромобіль карт Baby Tilly YJ129 розрахований на найменших водіїв від 2-х років. Ця модель зроблена в барвистому стилі, який дуже подобається дітям. Машинка оснащена зручним сидінням, що забезпечує дитині прекрасну прогулянку. Перевагою цієї моделі є те, що вона керована за допомогою пульта. Так що, ви завжди зможете контролювати її рух. Максимальна швидкість карта 2 км / год. Однією підзарядки акумулятора 6V / 7Ah вистачає на 1,5 години роботи.
Дитячий електромобіль карт Baby Tilly YJ129 виконаний з пластика. Він відрізняється легкістю і тому абсолютно необтяжлива на щоденних прогулянках. Купивши цей карт, ви забезпечуєте дитині прекрасний настрій і даєте йому можливість придбати елементарні навички водіння.

Особливості електромобіля:
- для дітей від 2-х років;
- яскравий;
- легкий;
- зручний;
- працює від акумулятора;
- ремені безпеки;
- пульт ДУ;
- малогабаритний.

Дитячий електромобіль карт Baby Tilly YJ129 - легкий, зручний, яскравий!

Характеристики:

Матеріал: пластик.
Розвиваємо швидкість: 2 км / год.
Акумулятор: 6V / 7Ah.

Час роботи від акумулятора: 1,5 години.
Габарити: 1,11х0,71х0,56 м.
Вік дитини: від 2-х років.
Колір: червоний.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red купити по реально виправданою вартості 1 989 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские автомобили таких брендів, як наприклад: Baby Tilly в інтернет каталозі Терраспорт
Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Електромобіль дитячий карт Baby Tilly YJ129 Red допоможе досягти мети. В « Дитячі автомобілі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі автомобілі порадує Вас високою якістю. Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний , Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний і Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний від кращих світових брендів 3607 Ви побачите в нашій категорії Дитячі автомобілі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі автомобілі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн