Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black

КОД ТОВАРУ: 79590
  • Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black
Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black
Особливості електромобіля: для дітей від 3-х років, прекрасний стиль, міцна конструкція, працює від акумулятора 6V / 4,5Ah, металева рама, великі колеса, пристосований до їзди по нерівних поверхнях, працює від акумулятора, звуковий сигнал. Допустимий вік дитини: від 3-х років. Допустима вага дитини: 20 кг. Акумулятор: 6V / 4,5Ah. Розміри: 0,95х0,63х0,52 м. Максимальна швидкість: 3 км / год. Вага карта: 9,5 кг. Передачі: 1 вперед, 1 назад. Гальмо: педаль. Мотор: 25 Вт. Колір чорний.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 755 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 234 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
від 3 до 6 років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
від 21 до 30 кг
АРТИКУЛ
BT-BOC-0014 BLACK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий електромобіль карт Baby Tilly BT-BOC-0014 зроблений в чудовому спортивному стилі, який, безсумнівно, сподобається маленькому гонщику. Конструкція карта зібрана на металевій рамі. Висока якість сброкі карта забезпечує дитині безпеку і комфорт. Карт оснащений дуже зручним сидінням з високою спинкою і надійними широкими колесами,
Дитячий електромобіль карт Baby Tilly BT-BOC-0014 зроблений за аналогією з оригінальною гоночної машиною, в якій відсутній традиційний кузов, а сидіння і рульове управління розташовані на рамі. Міцні колеса карта пристосовані до їзди по нерівних поверхнях. Карт працює від акумулятора 6V / 4,5Ah, однієї зарядки якого вистачає на 1,5 години їзди. Купивши цю машинку, ви значно поліпшите настрій щоденних прогулянок з дитиною і познайомите його з елементарними навичками водіння.


Особливості електромобіля:
- для дітей від 3-х років;
- прекрасний стиль;
- міцна конструкція;
- металева рама;
- великі колеса;
- пристосований до їзди по нерівних поверхнях;
- працює від акумулятора;
- звуковий сигнал.

Дитячий електромобіль карт Baby Tilly BT-BOC-0014 - найкращий подарунок дитині!

Характеристики:

Допустимий вік дитини: від 3-х років.
Допустима вага дитини: 20 кг.
Розміри: 0,95х0,63х0,52 м.
Максимальна швидкість: 3 км / год.
Вага карта: 9,5 кг.

Акумулятор: 6V / 4,5Ah

Час зарядки акумулятора: 10-12 годин.

Час роботи акумулятора: 1-1,5 години.

Мотор: 25 Вт
Передачі: 1 вперед, 1 назад.
Гальмо: педаль.
Колір: чорний.


Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black купити за вигідною ціною 1 755 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких виробників, як наприклад: Baby Tilly в магазині terrasport.ua
Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Електромобіль дитячий карт Baby Tilly BT-BOC-0014 Black буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) , Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) і Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн