Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red

КОД ТОВАРУ: 79576
  • Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red
Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red
Особливості електромобіля: для дітей від 3-х до 8 років, стиль позашляховика, двомісний, на радіоуправлінні, світлові / звукові ефекти, акумулятор 6V / 7Ah, два мотора по 30 В, ремені безпеки, імітація вітрового скла, дзеркала заднього виду, широкі колеса , імітація фар, чудовий стиль, зручні сидіння з високою спинкою, потужний бампер. Тип: позашляховик. Двомісний. Для дітей від 3-х до 8 років. Пульт ДУ. Радіус дії пульта: 20 м. Максимально допустима вага дитини: 50 кг. Максимальна швидкість: 3,5-7 км / год. Розміри: 1,3х0,8х0,83 м. Акумулятор (2шт.): 6V / 7Ah. Мотор (2 шт): 25W \ 6V. Час зарядки акумулятора: 10-12 годин. Час роботи від акумулятора: 1-1,5 години. Передачі: 1 швидкість вперед, 1 швидкість назад. Вага машини: 21 кг. Матеріал: пластик. Колір червоний.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 507 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 602 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
від 3 до 8 років
Місткість
двомісний
Максимально допустима вага
від 31 до 50 кг
АРТИКУЛ
ZP5199 RED
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий електромобіль джип Baby Tilly ZP5199 стане найкращим подарунком дитині. Його чудовий стиль, що імітує оригінальну модель відкритого позашляховика буде радувати не тільки дитини, але і вас. Цей електромобіль працює від акумулятора, однієї зарядки якого вистачає на 1-1,5 години їзди. Автомобіль оснащений зручним двомісним сидінням, високими міцними колесами і ременями безпеки, що забезпечують дитині комфортне катання.
Дитячий електромобіль джип Baby Tilly ZP5199 з клаксоном, звуковими ефектами, дзеркалами заднього виду, імітацією вітрового скла і фар забезпечить не тільки прекрасну щоденну прогулянку дитині, але і дасть йому уявлення про основні навички водіння, розвине уважність і спритність. Додатковою перевагою цього електромобіля є його керованість пультом, завдяки чому дорослі завжди зможуть контролювати траєкторію руху маленького гонщика.

Особливості електромобіля:
- для дітей від 3-х до 8 років;
- на радіокеруванні;
- акумулятор (2 шт.) 6V / 7Ah;
- ремені безпеки;
- вітрове скло;
- дзеркала заднього виду;
- високі міцні колеса;
- імітація фар;
- чудовий стиль позашляховика Hummer.


Дитячий електромобіль джип Baby Tilly ZP5199 - чудовий стиль, міцність, безпеку!

Характеристики:
Тип: позашляховик.
Двомісний.
Для дітей від 3-х до 8 років.
Пульт ДУ.
Радіус дії пульта:
20 м.
Максимально допустима вага дитини: 50 кг.
Максимальна швидкість: 3,5-7 км / год.
Розміри: 1,3х0,8х0,83 м.
Акумулятор (2шт.): 6V / 7Ah.
Мотор (2 шт): 25W \ 6V.
Час зарядки акумулятора: 10-12 годин.
Час роботи від акумулятора: 1-1,5 години.
Передачі: 1 швидкість вперед, 1 швидкість назад.
Вага машини: 21 кг.
Матеріал: пластик.
Колір: червоний.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red купити за вигідною ціною 4 507 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в електронному каталозі Терраспорт
Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP5199 Red буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Каталка-толокар машина Baby Tilly H-08-IC зелений , Каталка-толокар машина Baby Tilly H-08-IC зелений і Каталка-толокар машина Baby Tilly H-08-IC зелений від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн