Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black

КОД ТОВАРУ: 79560
  • Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black
Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black
Особливості електромобіля: для дітей від 3-х років, двомоторний, на радіоуправлінні, акумулятор 6V / 7Ah, індикатор заряду батареї, ремені безпеки, світлові та звукові ефекти, вітрове скло, дзеркала заднього виду, міцні гумові колеса, імітація фар, імітація номерного знака , чудовий стиль, зручне сидіння з високою спинкою, потужний бампер. Тип: позашляховик. Для дітей від 3-х років. Пульт ДУ. Радіус дії пульта: 20 м. Максимально допустима вага дитини: 25 кг. Вага машини: 16 кг. Максимальна швидкість: 3 км / год. Розміри: 1,02х0,62х0,53 м. Акумулятор (2шт.): 6V / 7Ah. Час зарядки акумулятора: 10-12 годин. Час роботи від акумулятора: 1-1,5 години. Передачі: 1 швидкість вперед, 1 швидкість назад. Матеріал: метал, пластик, гума. Колір чорний.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 247 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 433 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
від 3 до 6 років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
від 21 до 30 кг
АРТИКУЛ
BT-BOC-0025 BLACK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий електромобіль джип Baby Tilly BT-BOC-0025 викликає захоплення своєю якістю і стилем. Він без усякого сумніву стане найкращим подарунком дитині. Його чудовий дизайн, що імітує оригінальну модель, буде радувати не тільки дитини, але і вас. Цей електромобіль працює від акумулятора, однієї зарядки якого вистачає на 1-1,5 години їзди. Автомобіль оснащений зручним сидінням з високою спинкою, міцними гумовими колесами і ременями безпеки, що забезпечують дитині комфортне катання.
Дитячий електромобіль джип Baby Tilly BT-BOC-0025 з червоним кузовом, потужним бампером, дзеркалами заднього виду, імітацією фар і номерного знака забезпечить не тільки прекрасну щоденну прогулянку дитині, але і дасть йому уявлення про основні навички водіння, розвине уважність і спритність. Додатковою перевагою цього електромобіля є його керованість пультом, завдяки чому дорослі завжди зможуть контролювати траєкторію руху маленького гонщика.

Особливості електромобіля:
- для дітей від 3-х років;
- на радіокеруванні;
- акумулятор (2 шт.) 6V / 7Ah;
- ремені безпеки;
- світлові та звукові ефекти;
- вітрове скло;
- дзеркала заднього виду;
- високі міцні колеса;
- імітація фар;
- імітація номерного знака;
- чудовий стиль.

Дитячий електромобіль джип Baby Tilly BT-BOC-0025 - чудовий стиль, висока якість збірки!

Характеристики:
Тип: позашляховик.
Для дітей від 3-х років.
Пульт ДУ.
Радіус дії пульта:
20 м.
Максимально допустима вага дитини: 25 кг.
Вага машини: 16 кг.
Максимальна швидкість: 3 км / год.
Розміри: 1,02х0,62х0,53 м.
Акумулятор (2шт.): 6V / 7Ah.
Час зарядки акумулятора: 10-12 годин.
Час роботи від акумулятора: 1-1,5 години.
Передачі: 1 швидкість вперед, 1 швидкість назад.
Матеріал: метал, пластик, гума.
Колір: чорний.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black купити за вигідною ціною 3 247 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких виробників, як наприклад: Baby Tilly в магазині terrasport.ua
Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Електромобіль дитячий джип Baby Tilly BT- BOC-0025 Black буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) , Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) і Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic green (EZR1G) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн